{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mekline nudi program besplatne zamjene dijelova za pojedine Apple uređaje

6.4.2015. u 15:29
149
65
Mekline nudi program besplatne zamjene dijelova za pojedine Apple uređaje
149
Mekline nudi program besplatne zamjene dijelova za pojedine Apple uređaje
Mekline, Apple ovlašteni servisni centar za BiH, smješten u zgradi Akademije likovnih umjetnosti, nudi servisiranje iPhonea, iPada, iPoda ili Maca. Za uređaje koji su pod garancijom, usluga je besplatna bez obzira na mjesto kupovine.
Kao i svaki ovlašteni servisni partner brenda kao što je Apple, Mekline (poslovnica kompanije Macline d.o.o.) procedure prati direktno prema Apple uputama, a servisni dijelovi stižu direktno iz Apple skladišta.

Vaš Apple uređaj će u ovlaštenom servisnom centru Mekline dobiti vrhunski tretman Apple certificiranih i obučenih servisera koji će uvijek imati rješenje za vaš problem.

Uz certifikacije, Mekline osoblje redovno prolazi i obuke za podršku svim Apple uređajima, tako da uređaje koje ste kupili bilo gdje u svijetu možete donijeti u naše prostorije na servis i podršku.

Pored standardnih servisnih procedura koje propisuje Apple, jedino u Mekline servisnom centru možete ostvariti svoja prava kroz besplatne Apple programe podrške za uređaje kao što su: besplatna zamjena 5W adaptera sa oznakom A1300, koji su dolazili uz iPhone 3GS, iPhone 4 i iPhone 4s; besplatna zamjena u slučaju nefunkcionalne Wake/Sleep tipke na podržanim iPhone 5; besplatna zamjena u slučaju neispravne ili slabije baterije na iPhone 5; besplatna zamjena SSD na određenim MacBook Air modelima 2012–2013; besplatna zamjena matične ploče za MacBook Pro modele prodate u periodu februar 2011. – decembar 2013. godine, a čiji se problem sa grafičkom kartom manifestuje pojavom linija na ekranu ili iznenadnim sistemskim restartom.

U program besplatnih zamjena ulaze svi uređaji koji prođu verifikaciju na Apple serverima, bez obzira na mjesto kupovine.

Bitno je navesti da sve rezervne dijelove Apple šalje u Mekline u roku od 24 do 48 sati od prijavljenog kvara kroz Apple servisni kanal. Mekline možete kontaktirati putem e-maila [email protected] ili telefona 033 550 985. Više informacija je dostupno na web-adresi www.mekline.ba.

Od oktobra, Mekline je postao i jedini ovlašteni servisni centar za Beats by DRE za BiH, koji je Apple kupio ove godine. Sada i svoje Beats slušalice i zvučnike možete dostaviti našem servisnom centru na siguran i brz servis podržan direktno od strane Apple kompanije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: