Audi Race 2011.
0

Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju

Sarajevo-x.com
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
U organizaciji Marketing agencije B40 u subotu, 19. februara 2011. godine, sa početkom u 11.30 sati na olimpijskoj planini Bjelašnica, održat će se 8. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju - Audi Race 2011.

Pravo sudjelovanja imaju članovi užeg menadžmenta firmi, amateri skijaši. Do sada je sudjelovalo (golf, tenis, ski) preko 400 menadžera iz SAD-a, Kanade, Japana, Njemačke, Engleske, Italije, Austrije, Holandije, Švedske, Srbije, Hrvatske, Slovenije i BiH.

Vozit će se dvije veleslalomske trke. Prva počinje u 11.30, a druga u 13.00 sati. U 15 sati je završna svečanost i proglašenje pobjednika.

Generalni sponzor takmičenja je Audi, a ostali sponzori Eti, Roche, Kutjevo, Interagent, Knap studio, Redbull; Medijski pokrovitelji: Sport Centar - sedmična sportska revija, RSG, RSG1 Sarajevo, Hayat TV, bhski.ba, BBI Centar, scsport.ba, Sarajevo-x.com, Magazine, Invento Media Group i Horton media.

Na Red Bull DJ Stageu nastupit će DJ Nane. Učesnici, gledaoci i novinari imat će priliku da putem najnovije Bluetooth tehnologije dobijaju aktuelne informacije i rezultate na licu mjesta.