{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Marketinški mah Joe Pons drži predavanje u Sarajevu

S
9.5.2011. u 16:07
0
0
Marketinški mah Joe Pons drži predavanje u Sarajevu
0
Marketinški mah Joe Pons drži predavanje u Sarajevu
Poslovna škola IEDC iz Slovenije u saradnji sa Slovenačkim poslovni klubom, IEDC Alumni klubom iz Bosne i Hercegovine i ASA grupacijom organizuje jednodnevni seminar na temu: Stvaranje timova za uspješnu prodaju i marketing.
Predavanje će održati jedan od vodećih svjetskih profesora marketinga dr. Joe Pons. Predavanje će biti na engleskom jeziku, a organizatori očekuju učešće oko 80 menadžera.

Dr. Pons će predavanje održati od 10:00 do 13:00 sati u četvrtak, 12. maja 2011. godine u prostorima ASA Holdinga, Bulevar Meše Selimovića 16, Sarajevo

Dr. Joe M. Pons živi u Barceloni, Španija, gdje je osnovao i sada je predsjednik firme AXIOMA Marketing Consultants, koja se specijalizirala u strateškim marketinškim projektima kao i u obuci i aspektima izvršnog razvoja. Doktorirao je na IESE, Barcelona, sa disertacijom na temu učinkovitosti praksi marketinškog menadžmenta u granskim mrežama štednih banaka.

Trenutno je gostujući profesor na IEDC – Poslovnoj školi Bled. Pored toga predaje na IAE u Buenos Airesu, Argentina, kao i na Instituto Internacional San Telmo u Sevilji, Španija, te učestvuje kao predavač na mnogobrojnim međunarodnim seminarima.

Profesor Pons je autor niza poznatih poslovnih studija kao i članaka na temu korištenja metode slučaja u obrazovanju na planu menadžmenta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: