{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Magazin INFO snizio cijenu za 58%

S
7.9.2011. u 14:03
0
0
Magazin INFO snizio cijenu za 58%
0
U vremenima konstantne ekonomske krize u kojima se nalazimo, vijest da je neki proizvod pojeftinio djeluje nestvarno. A baš to je napravio bh. informatički magazin INFO, koji je svoju cijenio snizio sa 9,40 na 4,00 KM. Prelaskom na novu tehnologiju štampanja, septembarsko izdanje magazina je 58% jeftinije u odnosu na ljetni dvobroj.
Magazin INFO se na tržištu nalazi već 13 godina, pa tako izdanje sa sniženom cijenom nosi broj 164. U magazinu se mogu pročitati najnovije informacije iz svijeta informatike – softvera, hardvera, Interneta, kompjuterskih igara, mobilnih telefona i ostalih proizvoda digitalnog doba.

Pored toga, magazin INFO poseban naglasak stavlja na sticanje novih znanja iz informatike kroz rubriku Škola, u kojoj se predstavljaju najnovija informatička rješenja i tehnike.

Povodom izlaska septembarskog izdanja magazina INFO sa nižom cijenom, glavni urednik Goran Milić je istakao: "Veoma nam je drago što smo do sniženja cijene došli bez smanjivanja kvalitete magazina – čak smo uspjeli da povećamo broj strana na ukupnih 128 stranica. Svi autori na koje su naši čitaoci navikli su još uvijek tu, imamo i neka nova imena, ali je najvažnije da je kvalitet tekstova ostao na istom nivou. Jedina velika promjena je izostanak našeg dugogodišnjeg dodatka magazinu – INFO DVD-a. Istraživanjem tržišta došli smo do podatka da većina naših čitalaca više ne smatra DVD tako važnim dodatkom, što je lako objasniti prodorom broadband pristupa Internetu u našoj zemlji, te flatrate paketima koje nude domaći ISP-ovi. Zbog toga smo zaključili da je niža cijena značajnija za naše čitaoce."

Septembarski magazin INFO je u prodaji od 1. septembra.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: