biznis
3

Loyalty program "SpužvaBob Skockani" ekskluzivno u Konzumu

Na veliku radost mnogobrojnih mališana, ali i njihovih roditelja, u Konzumu je počeo eksluzivni loyalty program "SpužvaBob Skockani".

Omiljeni crtani lik i njegova vesela družina iz Bikini doline sa sobom su donijeli dašak morske atmosfere i mnoštvo sreće koja će se u Konzumu širiti sve do polovine oktobra.

Osmijeh na dječijim licima je neprocjenjiv, stoga smo odlučili da pozovemo najomiljenijeg morskog beskičmenjaka da ispliva iz morskih dubina i djeci širom BiH uljepša prve školske dane. Uvijek okružen prijateljima Spužva Bob našim mališanima ukazat će na značaj druženja, tako da na velika vrata vraća društvene igre koje su širom svijeta, unatoč ubrzanom razvoju tehnologije, ponovo moderne.

Tako će za svakih potrošenih 15 KM ili kupovinom određenih proizvoda koji učestvuju u programu kupac će dobiti jedan Flowpack (paketić) s 2 diska, naljepnicom i žigom. Tokom trajanja programa kupac skuplja žigove, a za svakih 10 skupljenih u Konzumu dobiva jednu Rollinz figuricu. Moguće je prikupljati i 42 naljepnice za albume te 84 diska za izradu raznih kreativnih građevina. Dodatnu zabavu za cijelu porodicu osigurat će i plišane igračke Spužva Bob na koje će naši kupci ostvariti 50% popusta ukoliko popune albumn s naljepnicama.

„Loyalty program je izazvao dobre reakcije što se posebno osjeti u dječijem žamoru u svim Konzumovim prodajnim objektima, ali i izvan njih. Sretni smo zbog toga jer to pokazuje da mi pratimo trendove, osluškujemo potrebe naših kupaca i omogućujemo im da svaka kupovina ima dodatnu vrijednost“, istakla je Irena Miličević, direktorica Sektora za marketing u Konzumu.

U slobodnoj prodaji nalazit će se start paket Vreća Sreća s albumom u koji se mogu skupljati naljepnice i žigovi, Rollinz figurice, te igrati igrice. Također, razdragana ekipa učiniti će početak nove školske godine našim đacima dodatno sretnijim, jer u Konzumu možete pronaći i proizvode za školu s likovima Spužva Bob Skockani.

Više informacije o loyalty programu SpužvaBob Skockani potražite na www.konzum.co.ba.