biznis
56

Logosoft od 17. aprila uvodi besplatne pozive u fiksnoj telefoniji

Piše: N. J.
Kompanija Logosoft će od 17. aprila omogućiti svojim korisnicima da besplatno razgovaraju sa korisnicima svih fiksnih telefonskih mreža u BiH.

"Od 17. aprila 2014. godine doći će do izmjene cjenovnika i načina tarifiranja telefonskih poziva koji se ostvaruju kroz uslugu Logosoftove fiksne telefonije za fizičke osobe. Od ovog datuma, moći ćete da razgovarate besplatno, ne samo sa korisnicima Logosoft fiksne telefonije kao do sada, nego i sa korisnicima svih drugih fiksnih mreža u Bosni i Hercegovini", saopćeno je iz Logosofta.

Besplatni pozivi podrazumijevaju korištenje ove usluge na fer osnovi (mjesečni ostvareni saobraćaj prema drugim mrežama ne prelazi 1.500 minuta), a naplaćivat će se uspostava poziva koja iznosi samo 0,03 KM sa PDV-om po pozivu.

Usluga fiksne telefonije LOLphone je dostupna kroz Logosoftove integrisane pakete Trio +, Trio i Trio Light, čija je cijena od 36 do 65 KM mjesečno i u okviru kojih korisnici plaćaju internet, digitalnu TV i fiksni telefon.

No, kako su za Klix.ba kazali u Logosoftu, njihovi korisnici će moći besplatno razgovarati sa korisnicima svih fiksnih brojeva u BiH i ako se odluče samo za pretplatu za fiksni telefon, koja za mjesec dana iznosi osam KM plus PDV.

Ukoliko korisnik prekorači 1.500 besplatnih minuta, uspostava svakog narednog poziva neće biti naplaćivana, a minuta razgovora će biti tarifirana prema važećem cjenovniku LOLphone usluge.