Domaći brend
859

Ljubljana dobila svoju dozu sna: MojSan otvorio franšizu u prijestolnici Slovenije

MojSan u Ljubljani
MojSan u Ljubljani
Brend MojSan, proizvođač i distributer sistema za spavanje, dugogodišnji kontinuitet stabilnog i održivog razvoja nastavlja kroz poslovne aktivnosti investiranja u modernizaciju proizvodnje te realizaciju projekata koji omogućavaju značajnije prisustvo u zemljama regije i Evropske unije.

Posljednji u nizu realiziranih projekata ogleda se u realizaciji implementacije franšiznog sistema poslovanja u Sloveniji kroz otvaranje savremenog sleeping studija u Ljubljani.

Sleeping studio MojSan by Hutar, realiziran u suradnji sa kompanijom Hutar je moderno opremljeni koncept i slijed širenja, originalnog, maloprodajnog koncepta MojSan SHOP koji već duži niz godina kroz vlastite salone ostvaruje vrhunske poslovne rezultate u BiH.

MojSan u Ljubljani
MojSan u Ljubljani

Moderno uređeni, Sleeping studio MojSan by Hutar se nalazi u najvećem retail kompleksu u Ljubljani BTC City i odlikuje se konceptom pažljivo osmišljenim i orijentiranim ka kupcu sa kolekcijom proizvoda za spavanje koja uključuje paletu više od dvadeset modela madraca, veliki izbor različitih tipova jastuka, nadmadraca, posteljina, box spring kreveta i ostalih proizvoda za kvalitetan i zdrav san.

MojSan u Ljubljani
MojSan u Ljubljani

Obzirom na činjenicu da je MojSan lider u opremanjima smještajnih kapaciteta u regiji, Sleeping studio MojSan by Hutar je mjesto gdje se možete upoznati sa proizvodima koji se nalaze u nekim od najluksuznijih hotelskih soba poznatih svjetskih lanaca.

Pažljivo osmišljeni koncept branda MojSan je mjesto pružanja dodatnih informacija te edukacija samog tržišta obzirom da je koncept prepoznatljiv kao spoj visokog kvaliteta proizvoda i savjetodavne uloge vrhunski educiranog kadra i postprodajnog servisa.

MojSan u Ljubljani
MojSan u Ljubljani

Orjentacija na tržišta Evropske unije kroz vid franšiznog modela poslovanja je prepoznata kao područje u kojem ova domaća kompanija može postići vrhunske poslovne rezultate, te na njemu zasnivati svoju strategiju budućeg poslovanja na zahtjevnim tržištima.

Proizvodi branda MojSan su prisutni na tržištima Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Srbije i Crne Gore kroz više od 200 partnerskih salona i distributera.