{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Lijanovići neće otpuštati radnike

F
FENA
2.12.2008. u 14:46
0
1
Lijanovići neće otpuštati radnike
0
Lijanovići neće otpuštati radnike
Unatoč sve većoj ekonomskoj krizi u zemlji i inozemstvu te najavama o mogućem otpuštanju većeg broja radnika u zemlji iz tvrtke Lijanović poručuju kako u toj tvrtci neće biti otpuštanja.
Lijanovići ističu kako su na vrijeme poduzeli određene mjere kako ne bi došlo do otpuštanja radnika te da su uveli razne akcije i popuste na svoje proizvode.

Što se tiče velikog uvoza prehrambenih proizvoda u našu zemlju, iz Ureda za informiranje tvrtke Lijenovići ističu kao zakonodavac u BiH više pozornosti posvećuje stranim proizvodima i stranim investicijama, nego domaćim.

"Tako se ne iskorištavaju domaći potencijali u Bosni i Hercegovini. Naši proizvođači su izloženi nelojalnoj konkurenciji iz cijeloga svijeta, a posebno iz susjednih zemalja. Izostanak zaštite domaće proizvodnje i poticaja sprječava razvoj bosanskohercegovačke proizvodnje te proizvodi velik vanjskotrgovinski deficit", kazala je voditeljica odnosa s javnošću tvrke Lijanović Tena Nagulov.

On je dodala kako je riječ o deficitu koji će u ovoj godini dosegnuti 10 milijardi maraka.

Također, Nagulov je istaknula kako u BiH postoji mnogo tvrtki s tradicijom i kvalitetom i da se one uspješno nose s uvoznim lobijima, ali kao bi mnoge bh. tvrtke koje su tek u nastajanju nelojalna konkurencija mogla srezati u korijenu.

Inače, imovina tvrtke Lijanović procjenjuje se na nekoliko stotina miliona eura.

Novi pad na SASE

02.12.2008. u 14:23
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: