{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Lijanovići neće otpuštati radnike

F
2.12.2008. u 14:46
0
1
Lijanovići neće otpuštati radnike
0
Lijanovići neće otpuštati radnike
Unatoč sve većoj ekonomskoj krizi u zemlji i inozemstvu te najavama o mogućem otpuštanju većeg broja radnika u zemlji iz tvrtke Lijanović poručuju kako u toj tvrtci neće biti otpuštanja.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Lijanovići ističu kako su na vrijeme poduzeli određene mjere kako ne bi došlo do otpuštanja radnika te da su uveli razne akcije i popuste na svoje proizvode.

Što se tiče velikog uvoza prehrambenih proizvoda u našu zemlju, iz Ureda za informiranje tvrtke Lijenovići ističu kao zakonodavac u BiH više pozornosti posvećuje stranim proizvodima i stranim investicijama, nego domaćim.

"Tako se ne iskorištavaju domaći potencijali u Bosni i Hercegovini. Naši proizvođači su izloženi nelojalnoj konkurenciji iz cijeloga svijeta, a posebno iz susjednih zemalja. Izostanak zaštite domaće proizvodnje i poticaja sprječava razvoj bosanskohercegovačke proizvodnje te proizvodi velik vanjskotrgovinski deficit", kazala je voditeljica odnosa s javnošću tvrke Lijanović Tena Nagulov.

On je dodala kako je riječ o deficitu koji će u ovoj godini dosegnuti 10 milijardi maraka.

Također, Nagulov je istaknula kako u BiH postoji mnogo tvrtki s tradicijom i kvalitetom i da se one uspješno nose s uvoznim lobijima, ali kao bi mnoge bh. tvrtke koje su tek u nastajanju nelojalna konkurencija mogla srezati u korijenu.

Inače, imovina tvrtke Lijanović procjenjuje se na nekoliko stotina miliona eura.

Novi pad na SASE

02.12.2008. u 14:23
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: