|

Libijci zainteresirani za investiranje u profitabilne programe u BiH

Libijci zainteresirani za investiranje u profitabilne programe u BiH
0
F
FENA
7.12.2007. u 17:03
0
komentara
0

dijeljenja
Libijci zainteresirani za investiranje u profitabilne programe u BiH
Želimo investirati u privredu Bosne i Hercegovine, a grupaciju MIMS smo prepoznali kao idealnog poslovnog partnera, riječi su članova delegacije eksperata libijske vlade koji su danas s Abdulhakimom Misuratijem na čelu posjetili preduzeće "Klas" i grupaciju MIMS.
Libijska delegacija, koja istovremeno predstavlja Libijski državni fond za investicije, izrazila je spremnost da, u partnerstvu s grupacijom MIMS, investira u profitabilne programe u BiH.

"Tokom ove posjete uvjerili smo se u izuzetno visok tehničko-tehnološki nivo i poslovnu sposobnost 'Klasa' i članica grupacije MIMS“, kazao je Misurati, saopćeno je iz 'Klasa'.

Vlasnik grupacije MIMS Mujo Selimović zahvalio je libijskoj vladi za podršku u realizaciji projekta „Jafara Co. Food Industry“ u Libiji. Izrazio je zadovoljstvo što su proizvodi „Klasa“ i „Sarajevske pivare“ već duže vrijeme prisutni i prihvaćeni na tržištu ove prijateljske zemlje.

"Zadovoljstvo mi je suradnju s Libijom nastaviti i u Bosni i Hercegovini", kazao je Selimović gostima, obećavajući da će im uskoro dostaviti konkretne projekte.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.