biznis
74

Lampica - nova kartica lojalnosti na tržištu BiH

Lampica kartica je kartica lojalnosti sa kojom skupljate bodove prilikom svake kupovine na prodajnim mjestima Lampica partnera.

Lampica kartica je kartica lojalnosti sa kojom se skupljaju bodovi pri svakodnevnoj kupovini kod partnera Lampica programa kao što su: benzinske pumpe, supermarketi i prodavnice, kiosci, apoteke, butici, kafići, restorani i ostala mjesta.

Lampica program lojalnosti se bazira na principu da korisnici prilikom svake kupovine na prodajnim mjestima partnera provlače svoju Lampica karticu te sakupljaju bodove. Skupljene bodove korisnici mogu iskoristiti prilikom plaćanja računa na prodajnim mjestima Lampica partnera ili ih iskoristiti za neku od nagrada u okviru Lampica programa lojalnosti. Korisnici Lampica kartice bodove mogu skupljati na preko 1000 prodajnih mjesta širom BiH. Lampica start paket sadrži dvije identične Lampica kartice i isti se može nabaviti na prodajnim mjestima Lampica partnera.

Spisak svih prodajnih se svakodnevno ažurira i dostupan je na web stranici www.lampica.ba.

Velikoj Lampica porodici su se pridružila i dva najveća lanca benzinskih pumpi, Energopetrol i INA. Korisnici Lampica kartice svoje bodove od sada mogu skupljati i na benzinskim pumpama Energopetrol i INA širom BiH. Skupljene bodove korisnici Lampica kartice mogu zamijeniti za neke od nagrada u okviru Lampica programa lojalnosti ili ih iskoristiti prilikom plaćanja računa na Energopetrol i INA benzinskim pumpama.

"Posjetite neku od benzinskih pumpi EP ili INA, natočite gorivo i priložite svoju Lampica karticu ljubaznom osoblju koji će evidentirati bodove skupljene prilikom vaše kupovine", poručuju iz Lampica kartice. Također, iz Lampica kartice pozivaju korisnike da potraže Lampica start pakete na prodajnim mjestima Lampica partnera i da se uvjere da pali kod svake kupovine.

Više informacije se može dobiti na stranici www.lampica.ba ili se pridružiti Lampica porodici putem društvenih mreža facebook , twitter ili instagram.