biznis
0

Kupovina LG proizvoda - pametna odluka

Sponzorirani članak
U toku je nova akcija iz LG-a sa vrijednim poklonima za vas.

U periodu od 3. do 30. juna aktuelna je promocija novih modela televizora Cinema Screen serije u Bosni i Hercegovini.

U periodu promocije nove LG Cinema Screen serije kupovinom televizora dobijate poklon ovisno koja je serija, LG Smartphone Optimus L7 ili L5 mobilni telefon, a uz osnovne modele novih serija poklon je Surround zvučni sistem NB2020.

Dio zajedničkih funkcija ovih fantastičnih televizora su napredna Smart TV platforma koja vas uvodi u svijet sadžaja i zabave na vašem televizoru, web browser koji nema granica sa ugrađenim Flash Playerom, integrisani wireless, NFC napredno povezivanje, USB povezivanje a sve to upakovano u jedinstveni stilski dizajniran televizor.

Cinema 3D televizori pružaju izuzetan 3D doživljaj koji je do sada bio dostupan samo u kinodvoranama, slika izuzetne kvalitete i dubine uz lagane 3D naočale koje nećete ni osjetiti. Budite bez brige uz vaš LG televizori u promotivnom periodu ostvarujete pravo na garantni rok u trajanju od pet godina na sve Cinema Screen televizore.

U toku promotivne akcije uređaje možete potražiti u prodajnim objektima Techno Shop širom Bosne i Hercegovine i kod ovlaštenih distributera kompanije Stanić Trade d.o.o. Za više informacija posjetite www.stanictrade.ba.