BBI Centar
0

Kupovali ste u Imtecu u zadnjih pet godina? Dođite po svoj poklon

Sponzorirani članak
Povodom otvaranja nove prodavnice kompanija Imtec pripremila je poklone za sve one koji su u proteklih pet godina ovdje kupili kompjutere ili laptope.

Od 23. aprila u devet sati ujutro, kada će Imtec otvoriti vrata svog novog prodajnog centra u BBI-u, vjerni kupci će moći doći po svoj poklon - USB memory stick od dva GB. Jedini uslov za preuzimanje nagrade je posjedovanje originalnog računa za kupljeni kompjuter ili laptop. Podjela poklona će trajati sedam dana od otvaranja novog shopa u BBI Centru

Osim toga, kupcima koji do kraja aprila u nekoj od 14 prodavnica Imteca širom BiH kupe kompjuter, laptop ili printer također će biti darovani pokloni.

Pored nagrada, posjetioci će moći pogledati najnovije proizvode Imtecovih partnera poput HP-a, Samsunga, Della,Toshibe i drugih svjetski poznatih brendova.

Prodajno mjesto Imteca u BBI Centru će ponuditi širok izbor kompjutera, laptopa, printera, televizora te kvalitetan asortiman druge informatičke i tehničke opreme.

Imtec d.o.o. jedan je od najjačih maloprodajnih lanaca informatičke i tehničke opreme, a otvaranjem ovog shopa u najprestižnijem tržnom centru nastavlja višegodišnje uspješno poslovanje, trajno opredijeljen da ispuni očekivanja kupaca.

Iz Imteca pozivaju građane da svojim prisustvom uveličaju dane darivanja.