Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja teskog vakta kad ti kladionica pravdu drzi jbm vam komplet familiju
nije kriv Krešo, nego balija koji pola plate skrši na klađenje.
Treba veci porez uvesti.Porez na bingo,utrke pasa.
Treba uvesti porez na uplati za bingo i pse.Sta porezna ceka.
Kladionice duplo oporezivati da ih zatvore jer nanose stetu.Kocka je u Bibliji zabranjena pa me cudi da isti priredzuju
Lopove jedan umiro u mukama amin!
to je ZLO
U mijestu gdje ja zivim , bas provjeravam preko google mapsa udaljenost premier kladionica od skola i vijerskih objekata , i od 6 premier kladionica koliko ima u mom gradu jedna je udaljena 95 metara od srednje skole, druga je udaljena oko 80 metara od dzamije , treca je udaljena 45 metara od crkve sto je prozutakonito sve sto je ispod 100 metara ,tako da se moze reci da ovaj kriminalac laze , kao i sve sto laze sto je gore izjavio
Unutar 100 m se ne smije otvoriti od 02.07.2015. Koje poslovnice su otvorene prije toga, na njih se zakon o 100m ne odnosi!
Sto ste zakljucali komentare na clanke o nsoftu?
nacin na koji ordiniraju kladionice u BIH je cisti kriminal ,Kreso palamudi suplju onog trenutk kada postane ovo pravna drzava ides kreso u zatvor a tvoje klad.pod kljuc ,nema sela da niste jadnom narodu podvalili kladionicu.
Narod plaća 17% na plin,struju,vodu i sve druge komunalije, a kladionice 10%. Tu nema razuma,jer se nakocku plaća manje nego na životne potrebe.
napravili ljudi sebi sistem pokrenu biznis moraju imati polog veci po svakoj kladionici deset hiljada i porez plaza ko i pekara i manji i pritom i nkuca racune to nema ni u burundiju
mnoge bi se banke zatvorile da se kladionice zatvore
Ne oporezivanje,nego ZABRANA rada kladionica..Kao sto je zakon donesen u Albaniji.. Samo zatvaranje kladionaica je jedno od rijesenja ka naprijedku.
Kladionica je mnoge ostavila bez kuće, posla, porodice...da li želite da se i vama to desi. Odluka je na vama.
KLADIM SE da su ovdje kladioničari, blago rečeno " kladioničari" apsolutni gubitnici.
Sta je ovaj porodica unistio...
Kladionice povezuje sa ekonomijom, radnim mjestima.. hahaha