{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Konica Minolta otvorila Digital Innovation Square u Sarajevu

25.9.2018. u 16:20
21
Konica Minolta otvorila Digital Innovation Square u Sarajevu
21
Programom svečanog otvaranja uz pristustvo velikog broja gostiju iz struke industrijske štampe i medija, kompanija Konica Minolta poslovna rješenja BH otvorila je danas svoj prvi Digital Innovation Square by Konica Minolta u Sarajevu, u Ložioničkoj ulici.
Na otvaranju ovog unikatnog showrooma, predstavljene su i izuzetne Konica Minolta mašine sa multifunkcionalnim performansama specijaliziranim za printanje sa folijom i digitalni print naljepnica: sistem za štampu sa metalnim efektom MGI Meteor Unlimited Colors XL Plus koji je najavljen kao inovativno all-in-one ispisno i foiling rješenje, te AccurioLabel 190, koji, prema riječima znalaca, nadmoćni nasljednik hvaljenog bizhub PRESS C71cf uređaja, specijaliziranog za izradu etiketa.

Ove mašine kombiniraju najbolje od štampača i vrhunskog foiling rješenja, odgovarajući na potrebe modernog poslovanja, te dajući priliku za optimalno korištenje resursa, brže i pouzdanije procese protoka dokumentacije i informacija i svakako, uštede. Stoga su na predstavljanju čak i najzahtjevniji uzorci bili besprijekorno realizirani pokazujući zašto je baš Konica Minolta godinama svjetski broj jedan, kada je u pitanju izvrsnost produkcije kolor štampe.

"Kada smo prije dvije godine proslavili prvih deset godina postojanja Konica Minolte na bh. tržištu, postavili smo sebi visoke ciljeve za budućnost, kada su u pitanju mašine visokih performansi. Slijedeći globalne trendove, Konica Minolta je naglasila svoju predanost tržištu naljepnica i ambalaže i od tada se širi kako bismo osigurali pristup novim tržištima i kupcima sa METEOR Unlimited Colors industrijskim mašinama. Stoga smo danas u showroomu koji će nam ubuduće služiti za demonstriranje noviteta i njihovih performansi, i da bismo predstavili svjetske uspješnice - Konica Minolta mašine koje kombiniraju najbolje osobine štampača sa folijom. Ovo je prvi bh. Digital Innovation Square by Konica Minolta u Bosni i Hercegovini i jednako će koristiti i našim potencijalnim, kao i sadašnjim kupcima i korisnicima naših usluga. Kao i do sada, Konica Minolta poslovna rješenja BH posvećena je potrebama svakog pojedinačnog klijenta, te je DIS još jedan od koraka u kreiranju najpraktičnijih i najzanimljivijih rješenja za najrazličitije grupe korisnika naših usluga", rekao je u svome obraćanju prisutnima Mirza Merzić, direktor Konica Minolta poslovnih rješenja BH.

Stručnjaci Konica Minolte demonstrirali su okupljenima štamparsku moć MGI Meteor Colors XL Plus mašine koja stvarajući in-line printing i foling rješenja nadmašuje do sada sve moguće CMYK tonove boja, te je u starnju izraditi brilijantne kombinacije boja i svjetla tonera preko folije na najraznovrsnijim podlogama.

Predstavljen je i mega-hvaljeni AccurioLabel 190, najbolji postojeći odgovor na sve zahtjeve vezane za izradu etiketa i naljepnica, kojega osim izvrsne produktivnosti i kvalitete slike karakterizira i iznenađujuća lakoća korištenja. AccurioLabel 190 posjeduje izuzetnu konzitstenciju boja i kvalitete printa, a posjeduje i standardni sistem za vođenje web stranica. Obje mašine svi zainteresirani mogu pogledati u DIS-u, kao i provjeriti njihove performanse i spektar rješenja koja nude.


Merzić se posebno zahvalio partnerima za podršku, poticaje i višegodišnje povjerenje, naglasivši da ova kompanija i njen tim već od početka u BiH postižu zavidne rezultate poslovanja zahvaljujući inovativnim poslovnim rješenjima, te da taj tempo namjerava zadržati i u narednom periodu.

Svečanosti su, osim zaposlenih kompanije Konica Minolte i međunarodnih i domaćih strateških partnera kompanije, prisustvovali predstavnici ambasade Japana u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: