|

Konferencija Oracle Cloud Day počinje 24. aprila

Konferencija Oracle Cloud Day počinje 24. aprila
36
Sponzorirani članak
22.4.2019. u 08:30
0
komentara
36

dijeljenja
Konferencija Oracle Cloud Day počinje 24. aprila
Jedan od vodećih svjetskih proizvođača poslovnog softvera i hardvera, Oracle, 24. aprila 2019. godine u sarajevskom hotelu Hills održat će tradicionalnu godišnju konferenciju namijenjenu domaćoj poslovnoj i ICT zajednici.
Pod nazivom Oracle Cloud Day, konferencija će i ove godine okupiti industrijske i poslovne lidere, ali i tehnološke eksperte koji će okupljenima prenijeti svoje spoznaje o novim tehnološkim pristupima koji organizacijama mogu omogućiti realizaciju poslovne vizije, postizanje rezultata, uspješno savladavanje izazova i mogućnost umrežavanja.

Event se realizuje u saradnji sa partnerima eventa. Plantinum partner je BS Telecom Solutions, Gold partneri su Net, Info Studio i Combis, a Silver partner je QSS.

Uz prezentacije ključnih govornika poput Gerome De Gea, direktora za Cloud Business Development za EMEA regiju, te Edina Mehića, jednog od vodećih poduzetnika i investitora u BiH, događaj je osmišljen kako bi se sudionicima omogućio uvid u najbolje prakse, te uspješne studije slučaja.

"I ove godine smo pripremili mnoštvo zanimljivih tema i dodatno obogatili konferenciju. Učesnici konferencije će moći upoznati prvu autonomnu bazu podataka na tržištu, što je u samom fokusu konferencije, te saznati kako unutar 25 minuta mogu jednostavno vizualizirati svoje podatke i pogledati primjer korištenja ove tehnologije u UNIOR-u. Također, saznat će i kako ojačati odnos korisnika i brenda. Dodatno, konferencija će biti obogaćena prezentacijama i primjerima iz prakse Oracle partnera na lokalnom tržištu", poručili su organizatori.

Svaki aspekt ovog događaja osmišljen je kako bi vam pomogao da ostanete na čelu vaše industrije, dajući odgovore na ključna pitanja i pružajući uvid u najbolje primjere iz prakse.

Pridružite nam se na Oracle Cloud Day-u i iskoristite priliku za povezivanje s vašom budućnosti. Više informacija o konferenciji koja se ove godine održava pod sloganom "Your Future Runs on Cloud", možete saznati ovdje.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.