{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Konferencija Oracle Cloud Day 2017 ovog četvrtka u Sarajevu

Klix.ba
16.5.2017. u 08:00
57
1
Konferencija Oracle Cloud Day 2017 ovog četvrtka u Sarajevu
57
Konferencija Oracle Cloud Day 2017 ovog četvrtka u Sarajevu
Kompanija Oracle u četvrtak, 18.05.2017. godine, u Spa Hotelu Terme sa početkom u 09:00 sati organizuje konferenciju pod nazivom "Oracle Cloud Day".
Ove godine konferencija se realizuje u saradnji sa kompanijom Intel, kao i sa partnerima: BS Telecom Solutions, Info Studio, mWare, QSS i Mibo komunikacije, a centralne teme su digitalna transformacija, inovacije poslovnih procesa i unapređenje poslovanja kroz Cloud rješenja.

Oracle globalno u posljednjoj fiskalnoj godini ima više od 136.000 uposlenika i prihode veće od 37 milijardi američkih dolara, od čega je 2,9 milijardi dolara prihoda od Clouda. Pored strateške usmjerenosti kompanije na Cloud, Oracle godišnje ulaže više od 5,8 milijardi dolara u istraživanje i razvoj što rezultira visoko kvalitetnim proizvodima koji su konstantno prepoznati kao lideri na tržištu poslovnih rješenja.

"Pridružite nam se na Oracle Cloud Day 2017 konferenciji i saznajte na koji način da iskoristite aplikacije, platformu i infrastrukturu u Cloud-u, kombinovano sa On-premise rješenjima, da bi kapitalizirali mogućnosti koje Vam digitalizacija pruža. Poslušajte ekskluzivna izlaganja stručnjaka i otkrijte kako strategija hibridnih rješenja i arhitekture može transformisati svoje poslovanje i IT organizacioni aspekt", pozivaju organizatori.

Upoznat ćete se sa principima kako:
• Inovirati poslovne procese kroz standardizirana rješenja zasnovana na najboljim svjetskim praksama i standardima
• Kreirati mapu puta za tranziciju sa On premise prema Cloud orijentisanim rješenjima
• Razviti, implementirati i upravljati aplikacijama u bilo kojem okruženju
• Proširiti i nadograditi svoje aplikacije kroz Cloud
• Integrisati i spojiti se između više data centara i različitih Cloud okruženja
• Osigurati kolaboraciju na svim nivoima organizacije te besprijekorno povezati poslovne procese
• Dobiti smislen, strukturiran i moderan uvid u podatke.

Oracle je jedina kompanija zastupljena na sva tri sloja - softver, platforma i infrastruktura u On-premise i Cloudu domenu, te upravo kroz međupovezanost i sveobuhvatnost na svim nivoima tehnologije klijentima osiguravamo jedinstven pristup digitalizaciji i transformaciji.

Rezervišite svoje mjesto na Oracle Cloud Day 2017 konferenciji u Bosni i Hercegovini i istražite kako razne vrste dostupnih Cloud i On-premise rješenja, najboljih praksi i dosadašnjih iskustava mogu pomoći da implementirate sisteme koji vam daju informacije u realnom vremenu.

Oracle nudi sveobuhvatan i potpuno integrisani set cloud aplikacija i platformskih servisa. Za više informacija o Oracle (NYSE: ORCL), posjetite oracle.com.

Oracle i Java su registrovani zaštitni znakovi kompanije Oracle i/ili njenih podružnica. Ostali nazivi mogu biti zaštitni znaci njihovih vlasnika.

U saradnji sa:Intel, Intel logo, Xeon i Xeon Inside su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije Intel Corporation u USA i/ili drugim zemljama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: