{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Konferencija o održivoj ekonomiji 28. oktobra u Sarajevu

F
27.10.2011. u 12:49
0
0
Konferencija o održivoj ekonomiji 28. oktobra u Sarajevu
0
Konferencija o održivoj ekonomiji 28. oktobra u Sarajevu
Sarajevo
Predstavništvo Fondacije Konrad Adenauer u BiH u saradnji s Fondacijom Eduardo Frei iz Holandije, Zajedničkom komisijom za ekonomske reforme i razvoj Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i Centrom za regionalne inicijative organizuje konferenciju pod nazivom "Osnove održive ekonomije- značaj poslovne etike i religijskih vrijednosti za prevazilaženje krize?".
Teme konferencije su "Različiti interesi? Religijske norme u poslovanju i trgovini", "Traganje za održivošću - Uticaj etičkih vrijednosti na slobodne tržišne ekonomije" i "Slučaj Bosne i Hercegovine: Poslovna etika i religijske vrijednosti - Rješenje za socijalne i ekonomske probleme u tranzicijskim zemljama?".

Eminentni stručnjaci i eksperti iz Holandije, Njemačke, Velike Britanije i BiH će prezentovati svoja viđenja na ove i srodne teme koje se tiču nuđenja alternative u pronalaženju drugog puta za rješavanje ekonomske i finansijske krize.

Uvodno izlaganje će održati zamjenik ministra finansija i trezora Bosne i Hercegovine Fuad Kasumović.

Konferencija će biti održana 28. oktobra u plavoj sali Parlamentarne skupštine BiH u Sarajevu, saopćeno je iz Fondacije Konrad Adenauer.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: