biznis
8

Promo / Konferencija Dev Days tematizira goruća pitanja programerske struke

Manje od mjesec dana dijeli nas od treće po redu konferencije Dev Days 2017 koju u Termama Tuhelj 13. maja priređuje najveća hrvatska IT kompanija, Infobip. Na repertoaru su i ove godine vodeće teme iz područja savremenog razvoja i isporuke softvera, razvoja arhitekture i kriznog menadžmenta.

Najzvučnije ime vjerojatno je Juergen Hoeller, suosnivač i jedna od ključnih figura Spring frameworka. Otkako je 2003. utemeljen kao open source projekt, Spring je vodeći enterprise framework koji se koristi na više od polovice svih Java projekata.

Stephen Carver dolazi s britanskog sveučilišta Cranfield, jedne od najstarijih poslovnih škola u Europi i cijenjenog centra za znanost i tehnologiju, s tradicijom istraživanja u aeronautici. Na Dev Daysima će na konkretnom primjeru pokazati kako je NASA uvidjela vrijednost komunikacije, organizacijskog učenja i procjene rizika.

Nagrađivani konzultant i autor Gojko Adžić radi s dev timovima na usklađivanju isporuke softvera s poslovnim ciljevima. Specijalist je za poboljšanje kvalitete u agile i lean okruženjima i rado viđen gost na developerskim konferencijama diljem svijeta.

Dev Dayse će otvoriti suosnivač i tehnički direktor Infobip kompanije Izabel Jelenić. Jedan od vodećih programera Mario Žagar govorit će o značenju Kafke za Infobipovu komunikacijsku platformu koja mjesečno obrađuje gotovo nevjerojatnih 7 milijardi poruka za poslovne korisnike širom svijeta.

Infobip je najveća hrvatska softverska kompanija, s operacijama u više od 40 zemalja. U 2017. godinu je ušao s više od 1000 zaposlenih, od čega u BiH radi gotovo 100 ljudi. Lani se na Dev Daysima okupilo više od 300 sudionika. Više informacija pročitajte ovdje.

U Infobipu kažu da su neprestano u potrazi za novim članovima tima, koji dijele strast za tehnologijama budućnosti i spremni su osvojiti svijet! Više o otvorenim prilikama za rad u ovoj internacionalnoj kompaniji možete pročitati na njihovoj Careers stranici – provjerite šta se nudi ili jednostavno pošaljite otvorenu aplikaciju. Možda ćete baš vi postati naredni član ovog nevjerovatnog tima.