biznis
0

Kompanija Telemach na Sajmu gospodarstva u Mostaru

Sarajevo-x.com
U utorak je u Mostaru otvoren 15. Medjunarodni sajam gospodarstva – Mostar 2012, najuspješnija sajamska izložba u Bosni i Hercegovini na kojem je svoje usluge predstavilo više od 150 domaćih i inozemnih izlagača iz BiH, Hrvatske, Austrije, Srbije, Italije, Slovačke, Njemačke, Slovenije i drugih zemalja.

Na sajmu gospodarstva svoje usluge predstavila je i kompanija Telemach, jedna od vodećih kompanija u oblasti pružanja usluga kablovske i digitalne televizije, digitalne telefonije, te internet usluga.

"Ovogodišnji sajam nam je od strateškog interesa, budući da je kompanija Telemach prije nepunih šest mjeseci ponudila svoje usluge i građanima Mostara. Ponosni smo što se pored zabave za krajnjeg korisnika, možemo prezentirati na ovom sajmu kao vrlo ozbiljna kompanija", riječi su +Eugena Stipića, direktora poslovnice Telemach u Mostaru.

Još jednom kompanija Telemach pokazuje da je konkurentna i da prati standarde u svijetu razvoja novih tehnologija, što je pokazala i nedavnim uvođenjem D3GO usluge, koja omogućava gledanje televizije preko različitih uređaja, bilo da je riječ o desktop ili laptop računaru, tabletu, smart telefonu ili iPod Touchu. Ova usluga korisnicima je omogućena besplatno u promotivnom periodu do kraja mjeseca aprila.