biznis
98

Kompanija Macline d.o.o. prezentirala sisteme za arhiviranje i elektroničko poslovanje

Klix.ba
Foto: F. K./Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
U galeriji Akademije likovnih umjetnosti Sarajevo danas je održana prezentacija "Sistema za arhiviranje i elektroničko poslovanje" u organizaciji kompanije Macline d.o.o. Sarajevo.

Prezentacija je u kratkim crtama pokrila prednosti digitalizacije i odgovorila na ključna pitanja kao što su vjerodostojnost digitalnog zapisa, povjerljivost, integritet i dostupnost.

Predstavljeni su projektni pristupi digitalizaciji, tehnološka rješenja za svaku fazu projekta, te su predstavljeni uređaji za digitalizaciju, njihova primjena i principi rada. Prezentaciji su prisustvovali mnogobrojni predstavnici kompanija, kao i državnih institucija.

Macline d.o.o. već dugi niz godina predstavlja uspješnu kompaniju koja se bavi prodajom velikih svjetskih brendova kao što su Apple, Xerox, te Harman Cardon.

Uposlenici kompanije Macline d.o.o. pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže i drugog dana prezentacije 03. novembra 2016. u periodu od 10:00 do 16:00 na Akademiji likovnih umjetnosti u Sarajevu gdje će svi prisutni imati priliku ponovo se informisati o prethodno navedenim temama.