Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama treba EU a ne jebenii balkan sa srbijom
U komentarima se pise o nekakvom srpskom svetu a kako to kad su albanci ptistali na ovo 🤣🤣🤣🤣🤣
Cekaj onda da te prime
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ogromna mržnja od pojedinaca, hvala Bogu ja poznajem na stotine Bošnjaka sa drugačim mišljenjem. KLIX komentatori ne odslikavaju većinsko mišljenje. Važi i za Srbe i Hrvate, većina su dobri ljudi. Mogao bi danima
Stručnjak za ekonomiju? Oa je vrhunski laik i nema pojma šta govori. Pitajte BiH privrednike da li ovo treba a ne kozu
Пуца ми она ствар за заједништвом са шиптарима и балијама. Али морамо са живимо! Овај део Европе нико неће. Како то вама ментолима није јасно. Вас нече зато што сте затуцани талибани а нас због православља и оданости Светом Сави!
ma ko dosao i kazao da je to u redu i trebamo uci u, to SANU zlo ... treba mu se zahvaliti kulturno i poslati ga nazad.... mora se malo vise objasniti amerima sta to znaci jer oni znaju oko toga sve ali padaju na pricu kojom ih lozi vucic o ekonomiji i to su vrhunski lazovi ..kao sto je kazao dobrica cosic .. cak ko kaze u bosnjackom ili hrvatskom korpusu da je to dobro poslati ga u milijun lipimaterina
Pa zna se, Srbija....Bojim se za Makedoniju da ne strada u sendvicu izmedju Srbijanskog i Albanskog expanzionizma......nesto sl se vec desilo BiH i srazu Srb i Hr exp i nacionalizma
Kad Srbija prizna BIH potpiše granicu sa BIH prestane krasti struju BIH prizna poćinjeni genocid u BIH koji ne da nije sprijećila već ga je itekako pomogla samo su neki zloćinci crkli prije pravosnažnih presuda koje su trebale Srbiju oznaćiti agresorom.Kad sve to otklonite i okanite se pretenzija na BIH možda i razmislimo o nekoj saradnji.
Нема потребе за сарадњом, само ти остани ту где си!
Poštovana gospođo, sjedi jedan, šta žena ispriča to nema veze sa stvarnošću ima nešto što se zove marketing i reklama, sad zamisli da imaš tržište koje je otvoreno i broji 20- milijuna ljudi bez obzira u kojoj si zemlji. Eeee dok nas takvi vode i sjetuju
svako normalan ima interes o otvorenom balkanu, zapad naziva balkan "zapadni balkan"...mi ko cuke lajemo za njima i zelimo u EU, da nam tece med i mljeko.
SAMO KINESKI ZID NA DRINI I PORUSITI SVE MOSTOVE-NISTA DRUGO.
Bilo je Bizantija na istoku Vatikan na zapadu nazivali nas hereticima crkve bosanske, bili poslije toga osmanlije sa istoka i austrougari oni nas nazivali svojima da nas prisvoje okupatori, bili onda usthashe i chethuchi i opet smo bili za ujedinjenje i izabrali partizane i slobodu, a u zadnjem ratu hrvatska sa zapada i srbija sa istoka agresori sa obje strane...pa smo opet SLOBODU IZABRALI SVI SU ONI BILI I PROSLI A BOSNJAK JE OSTAO BIO ON bogumil,musliman,katolik pravoslavac.
Da vi ste dobili slobodu a svi ostali u BiH neslobode, još pretite novom olujom zbog dana RS
Ma kakav otvoreni Balkan sa ovim Srbima pa nismo ludi vidite sta rade.
A koji kuratz mi imamo tamo raditi... Okreči se zapadu i EU , NATO se podrazumijeva ... Šta možeš dobit od ravnog sebi ili goreg od sebe ...???
U EU ne mogu ni Srbija i Crna Gora koje imaju neka zatvorena poglavlja a kamoli BiH koji nije ni kandidat za EU, Open Balkan je jedino moguće trenutno.
Чим сам прочитао име и презиме економистице знао сам исход њене мисли и без да сам беспотребно читао њене небулозе
Generalno rečeno ovo vjerovatno najviše koristi Srbiji kao najjačoj i najkonkurentnijoj ekonomiji u ovom regionu. To isto kažu za Njemačku u EU. Međutim ja bih volio da vidim neke cifre. Pročitah cijeli tekst nigdje broja a priča se o ekonomiji. Tako da mi sve sliči na još jedan lični promotivni članak na Klixu.
Hvala ti boze,da je neko ovu idiotariju Otvoreni Balkan analizirao sa ekonomskog aspekta, koje koristi a koje stete bismo imali.Bravo profesorice.U tome bi Bosna sigurno izvukla deblji kraj.Unisten bi bio slabasni prehrambeni sektor.UNISTEN PREHRAMBENI SUVERENITET,jer im je mocniji taj sektor itd itd.itd.
Hvala ti boze,da je neko ovu idiotariju Otvoreni Balkan analizirao sa ekonomskog aspekta, koje koristi a koje stete bismo imali.Bravo profesorice.U tome bi Bosna sigurno izvukla deblji kraj.Unisten bi bio slabasni prehrambeni sektor.UNISTEN PREHRAMBENI SUVERENITET,jer im je mocniji taj sektor itd itd.itd.