biznis
6

Knjižara MyBook predstavila novu kampanju "Knjiga je najbolji prijatelj"

Sponzorirani članak
Građani BIH ovih dana mogli su da primjete novu bilbord kampanju knjižare myBook pod nazivom "Knjiga je najbolji prijatelj".

Kampanju je kreirala agencija Support marketing centar iz Banja Luke a vizual iz kampanje krasiće i neke od domova naših sugrađana. Naime, na adresu Metromedije ovih dana stizali su i pozivi građana Bosne i Hercegovine koji su poželjeli da dobiju plakat sa vizualom iz kampanje među kojima je i poziv porodice Tuzlak iz Sarajeva.

Porodica Tuzlak iz Sarajeva, javila se agenciji u želji da se vizual iz kampanje postavi u vidu tapete u njihovom domu, jer kako kažu, fotografija koja krasi bilborde podsjeća ih na njihovu ljubav, koja u domu porodice Tuzlak traje već decenijama.

Agencije Support i Metromedia sa zadovoljstvom su ispunili želju ovoj porodici i poklonili im plakat iz kampanje uz napomenu da su srećni zbog ovakve reakcije stanovništva jer, kako kažu, uvijek navijaju za ljubav u svim njenim oblicima a ljubav prema knjigama i čitanju ujedno je i koncept myBook-a.