biznis
82

Ključevi Škoda Fabije uručeni pobjednici nagradne igre ASA Osiguranja

Sponzorirani članak
Rukovodstvo ASA osiguranja, vodeće osiguravajuće kuće u brzini isplate šteta u Bosni i Hercegovini, danas je u sjedištu kompanije dodijelilo nagrade sretnim dobitnicima nagradne igre “Osiguraj sebe i svoje putnike“. Glavnu nagradu, automobil Škoda Fabia osvojila je Samra Sućeska iz Sarajeva dok su bonus nagrade, LCD Samsung 40 i tablet Apple Air, osvojili Midhat Emšo iz Visokog i Anel Avdić iz Sarajeva. Nagrade je sretnim dobitnicima uručio direktor ASA osiguranja, Feđa Morankić.

Napominjući da je nagradna igra trajala tokom cijele 2015. godine, direktor ASA osiguranja, Feđa Morankić, istakao je da je cilj organizovanja nagradne igre bio podizanje svijesti javnosti o važnosti zaključenja dobrovoljnih vrsta osiguranja. "Sigurnost naših klijenata i klijentica nam je uvijek na prvom mjestu i zbog toga ih podstićemo da osim osiguranja imovine, prilikom putovanja osiguraju sebe i saputnike kako bi imali dodatnu sigurnost. Čestitamo dobitnici i dobitnicima i nadamo se da će nastaviti praksu zaključivanja dobrovoljnih osiguranja", naveo je Morankić te podsjetio da su pravo učešća u nagradnoj igri imala sva pravna i fizička lica te klijenti ASA Osiguranja sa području FBiH, koji su kao posjednici motornih vozila zaključili ugovor o dobrovoljnom osiguranju vozača i putnika od posljedica nezgode.

Također, Morankić je ovom prilikom uručio nagrade i najuspješnijim saradnicima prodaje ASA osiguranja koji su ostvarili najveći broj polisa osiguranja od nezgode i najveći prosjek premije te saradniku iz čije kutije je izvučena glavna nagrada. “Već nekoliko godina imamo praksu da nagrađujemo naše najproduktivnije uposlenike. Uspjeh ASA osiguranja je uspjeh njegovih uposlenika i uposlenica i sigurni smo da će činjenica da cijenimo rad i trud biti dobar stimulans svima nama da naredne godine ostvarimo još bolje rezultate“, rekao je Morankić te čestitao Nedžadu Osmanoviću, Sabini Ustavdić i Adnanu Hodžiću na ostvarenim rezultatima.

ASA osiguranje na tržištu BiH posluje od 2007. godine. Prodajnu mrežu ove kompanije čini 12 filijala i podružnica u glavnim ekonomskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo, te više od 40 prodajnih mjesta širom BiH. U svojoj ponudi, ASA osiguranje ima kompletnu paletu proizvoda neživotnog osiguranja - osiguranje osoba, vozila i imovine, sa preko 60.000 klijenata.