{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Klas, Sprind, Vegafruit na sajmu "Gast 2008." u Splitu

F
29.2.2008. u 13:49
0
0
Klas, Sprind, Vegafruit na sajmu "Gast 2008." u Splitu
0
Klas, Sprind, Vegafruit na sajmu "Gast 2008." u Splitu
Na zajedničkom štandu bh. privrede na sajmu “Gast 2008." od 5. do 9. marta u Splitu, svoje proizvode i usluge predstavit će grupacija MIMS, odnosno njene članice čije su proizvodne djelatnosti tematski interesantne turističko-ugostiteljskom tržištu za nastupajuću sezonu.
Tako će “Klas” i “Sprind” u Splitu naglasiti ponudu polugotovih i gotovih pekarskih proizvoda, “Sarajevska pivara” će promovirati pivo koje, u konkurenciji hiljada pivara, zauzima 14. mjesto u svijetu. "Vegafruit” će predstaviti ponudu sokova i drugih prerađevina od voća i povrća, dok će svoje domete u grafičkoj industriji i proizvodnji ambalaže prezentirati “Polet” i “Unioninvestplastika”.

“Gast” je vodeći gastronomski i turistički događaj u Hrvatskoj te nezaobilazno mjesto okupljanja privrednika relevantnih djelatnosti i sklapanja poslova neposredno pred turističku sezonu.

BiH je ove godine zemlja - partner na toj međunarodnoj privrednoj manfestaciji. Vanjskotrgovinska komora BiH i Kantonalna privredna komora Tuzla, kao realizatori projekta, uz podršku: Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Federalnog ministarstva okoliša i turizma, Ministarstva trgovine i turizma RS-a, Federalnog ministarstva razvoja, obrta i poduzetništva, turističke zajednice/organizacije FBiH i RS-a organiziraju zajednički nastup bh. privrede na toj manifestaciji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: