{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Klas na Međunarodnom sajmu u Gradačcu

30.8.2012. u 13:22
0
1
Klas na Međunarodnom sajmu u Gradačcu
0
Klas na  Međunarodnom sajmu u Gradačcu
Među izlagačima na Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije u Gradačcu i ove godine su velike domaće kompanije Klas, Sarajevska pivara, Sprind, Vegafruit i Pivara Tuzla.
Zahvaljujući spoju bogatog sajamskog iskustva, tradicije i kvaliteta proizvoda, prezentacija ovih kompanija je i ovog puta dobro organizirana.

Mnogi posjetioci su složni u ocjeni da izložbeni štand Klasa spada među najbolje opremljene štandove, jer ima bogatu ponudu proizvoda i dovoljno sajamskog prostora, dok su posjetiocima na usluzi stručni i educirani predstavnici, koji im adekvatno i kompetentno mogu odgovoriti na sva pitanja.

"Drago mi je što domaći proizvođači uspijevaju opstati u teškoj ekonomskoj situaciji, kakva godinama vlada u BiH, pri tome ne zanemarujući kvalitet proizvoda. Pohvalno je to što nam, naprimjer, Klas nudi hranu proizvedenu po najvišim evropskim i svjetskim standardima, u skladu sa certifikatima ISO, HACCP i Halal“, rekao je posjetilac Sajma Elvir Karagić.

Klas s ostalim članicama Grupacije MIMS tradicionalno učestvuje na Sajmu šljive u Gradačcu, podržavajući tako nastojanja da domaća privreda ojača i postane konkurentnija u zemljama regije. I ove godine su članice Grupacije MIMS ocijenile Sajam kao dobru priliku za poslovne susrete i unapređenje saradnje s kupcima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: