{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kampanja Vise ohrabruje korisnike da plaćaju karticom

S
20.7.2007. u 14:20
0
0
Kampanja Vise ohrabruje korisnike da plaćaju karticom
0
Kampanja Vise ohrabruje korisnike da plaćaju karticom
Ljubica Ćućun i Jean-Marc Tonti
Prva promocija Vise za sve vlasnike Visa i Visa Electron kartica u BiH uspješno je zaključena. Učestvovalo je 13 banaka, a svi potrošači koji su koristili svoje Visa kartice od 1. aprila 2007. godine do ponoći 1. juna na bilo kojem prodajnom mjestu širom zemlje, automatski su ušli u izvlačenje.
Na ceremoniji dodjele nagrada koja je organizirana u VF Golf Klubu u Sarajevu i kojoj su prisustvovali Kemal Kozarić, guverner Centralne banke BiH i predstavnici banaka - članica te Jean-Marc Tonti, potpredsjednik za jugoistočnu Evropu za regiju CEMEA (Srednja i istočna Evropa, Bliski istok i Afrika).

“Ovo je prvi put da u Bosni i Hercegovini organiziramo nagradnu igru ove prirode s naših 13 banaka članica. Posebno sam sretan zbog toga što se kampanja provela na teritoriji čitave zemlje i što smo bili u mogućnosti uključiti sve vlasnike Visa kartica u nagradnu igru. Svrha ove kampanje bila je da ohrabrimo potrošače da koriste svoju Visa karticu za svakodnevno trošenje. Visa kartice su bezbjednije i pogodnije nego gotovina, a šansa da se dobije nagrada predstavljala je dodatni poticaj”, istakao je Tonti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: