Jednodnevni seminar
0

Kako upravljati organizacijama u novom talasu krize

Sarajevo-x.com
Svjedoci smo novog talasa svjetske krize koji će uzburkati poslovna okruženja širom planete. Kako se orjentisati u takvom ambijentu? Kakve oslonce tražiti? Generalno pitanje koje danas postavljaju svi poslovni ljudi glasi: "Kako uspješno upravljati organizacijom u novom talasu krize?" Seminar, koji će se održati 23. februara u hotelu Hollywood na Ilidži, daje praktične smjernice i alate pomoću kojih možete podržati rast i razvoj firme uprkos krizi.

Predavač je Nebojša Carić, profesionalni konsultant, CEO, Adizes Business Consulting, Southeast Europe Region. Nebojša Carić je jedan od najbližih saradnika gurua menadžmenta i direktora Adizes Instituta USA, dr. Ichaka Adizeza. Riječ je o konsultantu s bogatim iskustvom stečenim radeći u poznatim kompanijma u Bjelorusiji, Brazilu, Maleziji, Kini, Velikoj Britaniji, USA, Rusiji, Ukraini, Sloveniji i drugim državama regiona.

Seminar je namijenjen vlasnicima firmi, direktorima i top menadžerima organizacija, odnosno svima koji donose poslovne odluke.