{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kako steći status kvalificiranog kupca

F
5.5.2008. u 13:17
0
0
Kako steći status kvalificiranog kupca
0
Kako steći status kvalificiranog kupca
Regulatorna komisija za električnu energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine (FERK) održat će sutra u 11 sati u mostarskome hotelu "Ero" tehničku raspravu na temu primjene Pravilnika o stjecanju statusa kvalificiranog kupca.
Kako stoji u FERK-ovu riopćenju za javnost, Pravilnik je donesen u rujnu 2006. godine i u njemu je propisana dinamika otvaranja tržišta električne energije, na osnovama koje je propisala Državna regulatorna komisija za električnu energiju, a sukladno Ugovoru o uspostavi Energetske zajednice, odnosno Aneksu I ovog ugovora, gdje je u točki 2. propisano kako svaka ugovorna strana mora osigurati da su kvalificirani kupci od 1. siječnja 2008. godine svi kupci koji nisu kućanstva, a od 1. siječnja 2015. godine svi kupci.

Reguliranje tržišta električne energije, kao i osiguranje transparentnih i jednakopravnih odnosa na ovom tržištu, vrlo je složen posao, zbog čega se primjena pojedinih odredbi Pravilnika o stjecanju statusa kvalificiranog kupca mora kontinuirano pratiti i analizirati, navodi se u priopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: