{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kako kreirati stimulativni sistem plata i naknada

S
19.10.2009. u 15:13
0
0
Kako kreirati stimulativni sistem plata i naknada
0
Kako kreirati stimulativni sistem plata i naknada
Foto: Ilustracija
SmartSales Consulting organizira jednodnevni trening i radionicu na temu "Kako kreirati stimulativni sistem plata i naknada - materijalna i nematerijalna motivacija zaposlenika” koji će se održati 27. oktobra 2009. s početkom u 9 sati u prostorijama SmartSales Consultinga - Kralja Tvrtka broj 5.
Seminar je namijenjen rukovodiocima kompanija, rukovodiocima službi koje upravljaju ljudskim resursima, te članovima tima službe za ljudske resurse.

Nedjeljiv spoj teorije i prakse prikazat će predavači Sanda Ljukovac, SmartSales HR Consultatnt i specijalni gost predavač, prof. dr. Mugdim Pašić.

Ciljevi seminara su da omogući alate kvalitetnog izbora kadrova, kroz definisanje obaveza i zaduženja za sva radne pozicije; da omogući alate primjenjive u praksi, a koji se tiču mjerenja učinkovitosti zaposlenika; da omogući alate prilikom uvodjenja ili daljeg usavršavanja stimulativnog sistema plata i naknada u kompaniji; da pokaže primjene materijalne i nematerijalne motivacije u firmama; da pojasni rizike pretvaranje modela nagradjivanja u model kažnjavanja; da pokaže primjenu modela razvoja ljudskih resursa u kompaniji i da objasni pokazatelje mjerenja uspješnosti organizacije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: