|

"Job Fair '10 – Iskoristi svoju šansu"

"Job Fair '10 – Iskoristi svoju šansu"
0
S
Sarajevo-x.com
28.11.2010. u 22:47
4
komentara
0

dijeljenja
"Job Fair '10 – Iskoristi svoju šansu"
Studentska organizacija EESTEC LC Sarajevo 6. i 7. decembra ove godine na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu organizuje drugi po redu sajam poslova zastudente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta pod nazivom "Job Fair '10 –Iskoristi svoju šansu".
Cilj ovog događaja je da se studentima pruži šansa da na jednom mjestu stupe u direktan kontakt sa kompanijama koje nude posao ili praksu, a koje na ovaj način imaju priliku da dođu do najkvalitetnijeg kadra koji naša zemlja može ponuditi.

Generalni pokrovitelj je kompanija CompuSight sa sjedištem u Seattleu, Washington, a globalni partner je BH Telecom. Učesnici Sajma su: Atlant BH, Authority Partners, Energoinvest, QSS, Coca-Cola Hellenic i Siemens. Prijatelji projekta su komapnije Macline, Microsoft, Vispak, BTL, te BBI Centar.

Medijski pokrovitelji: televizija Hayat, Radio M, Sarajevo-x.com, televizija Hema, radio eFM, BM radio, BH radio 1, RTV Vogošća, Invento Media Group, Zenica blog, magazin Azra i Tedenet.

Detaljnije informacije o sajmu se mogu pronaći na oficijelnoj web-stranici www.jobfair.ba gdje studenti i diplomci mogu ostaviti svoje CV-e u online bazi koja će biti dostavljena svim kompanijama učesnicama. Također, tokom sajma će biti omogućen unos CV-a u bazu, a posjetioci će imati priliku da prisustvuju prezentacijama kompanija i tako se bolje upoznaju s njihovim načinom poslovanja.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...