Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okej odobrili su gradnju bloka 7. Šta bi sa banovićkom termoelektranom? Da li je uopste izvodivo da obje rade uzevši u obzir haotično stanje u rudnicima i količine kojima raspolažu.
Tocno da ce oprema biti uvezena iz SAD i NJemacke a proizvodzac opreme ce biti Kina kako bi cijena svega bila duplo skuplja jer to vecina nasih papaka koji odlucuju o placanju i ne kontaju.Stoga bi mogli i imati duplo vise zagadzenje znajuci kvalitetu kineskih ptoizvoda.
A šta će onda kinezi samo da skinu šlag sa torte i uzeti lovu, koji idiotizam dati njima toliki projekat. Na kraju će ga opet Nijemci napraviti
Dok čitav svijet gradi hidroelektrane i svoju struju dobija iz obnovljivih izvora glupim Bošnjacima,Srbima i Hrvatima u sred jednog od nažalost najljepših ali i najzagađenijih gradova Evrope grade TERMOELEKTRANU! Umjesto da zatvarate one fabrike karcinoma po Ugljeviku i Tuzli vi pravite još jednu!
to isto ono orginal najk al iz kine