Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala tebi bože na onome što imam, uopće im ne zavidim. Lijep i sretan brak, fino odgojena djeca su najveće bogatstvo.
Djeca nisu gladna, niti se mrznu ili kisnu. Nista vise ne treba. :)
@Dr.Baltazar Slažem se buraz, treba lova za sve, ali šta ćeš sa tolikim milijardama? Koliko planiraš živjeti, 500 godina? Sve će to neko drugi profućkati, ni imena mu neće spomenuti. Može se brate imati lijep život i sa finom platom. Samo bože zdravlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Proklet kao i Steve Jobs, samo novac i nista drugo. Mucenje radnika svakodnevnica i nikad covjeka od njega.
Hhahaha, to je u skladu sa balkanskim poslovicama, "ne moze me malo platiti koliko ja mogu malo raditi" ili "bolje djabe sjediti nego djabe raditi"....Ne mora niko raditi ako nece :)
@Norid0petUskrsnuo automatizacija nije zlo već proizvod digitalnog doba kao za vrijeme industrijske revolucije. pojavljivat će se jednostavno nova radna mjesta
Bogati samo bogatiji s vecina svakim danom sve siromasnija.. sjecam se kad su pisali o bil gejtsu kada je imao 40-50 milijardi a sada ima vise od 90.. odlican sistem za saku bogatih
jos da oce sa amazona siping bit manji od 60 dolara :)
Dje je na listi nas Bake....koji je po redu ??
Dugo vremena kontam uzet za petaka suhog mesa pa da ga najednom pojedem,al uvijek ima nesto prece...Ne zna Jef sta je merak kad jednom uspijem kupiti i koliko ce biti slatko to slano suho meso.
Dugo vremena kontam uzet za petaka suhog mesa pa da ga najednom pojedem,al uvijek ima nesto prece...Ne zna Jef sta je merak kad jednom uspijem kupiti i koliko ce biti slatko to slano suho meso.
tvoje je sto pojedes i popijes.
Bijeli čefini nemaju dzepove. U zemlji nema bankomat. Bolje zdravlje s manje para, nego bolest s puno para. Na primijer, Steve Jobs
To vise nije zivot
Veliki Selam za Bezosa uz pjesmu od Rize Hamidovica> Otkrij te mi ruke do lakata
Spavas li mirno Jeffe?
Neka je, svaka mu cast. Treba imati muda pa cijelu svoju impovinu baciti na kocku i to vise puta. Vecina izgube sve, ali neki ubodu i ovaj celo je jedan od njih. Tako vam je to u zivotu, dragi moji kliksioci. A mi Muzaferi cemo i dalje da se kupamo, yebi ga.
Ima se, moze se.
Red rad i disciplina.
Baja Dodik na aparatima. Tek sad vidi koliki je kokosar😁
Zar poslije Zare na sestom mjestu nije nas El Bake Jefe???
@beresero Sta to ima Bake ima pa ga stalno pominjete. Pusti ono rekla kazala nego u sta si siguran da je stekao pljackom. Mnogi ce biti iznenadjeni kad saznaju Baketov imetak a to ce udkoro biti objavljeno