biznis
195

Jedinstvena novogradnja u centru Sarajeva

Kompanija Deling Invest gradi jedinstveni stambeni kompleks u sarajevskom naselju Bjelave.

Kako ističu iz ove kompanije, novoizgrađeni kompleks predstavljat će kreativni odgovor njihovog arhitektonskog tima na inspirativni prirodni ambijent jednog od najljepših dijelova Sarajeva.

"Okružena zelenilom i locirana na blago uzvišenom dijelu grada, u naselju Bjelave, koje se nalazi svega nekoliko minuta hoda od centra grada, ova oaza mira i tišine, sa fantastičnim pogledom na naselje, sastoji se od 14 stambenih jedinica, koje prati odgovarajuća infrastruktura neophodna za ispunjavanje svakodnevnih potreba savremenog čovjeka. Dječije igralište, neposredna blizina obdaništa, osnovne škole, prodavnica, dom zdravlja i javni prevoz čini naš kompleks idealnim domom kako za mlade porodice koje žele da njihova djeca odrastaju na čistom vazduhu, tako i za starije sugrađane koji preferiraju lak i brz pristup kulturnim i društvenim sadržajima u centru Sarajeva", saopćili su iz Deling Investa.

Oni se mogu pohvaliti da su brojne poznate ličnosti iz svijeta sporta, kao iz kulturnog i javnog života prepoznale kvalitet ponude ovog stambenog objekta te im ukazali svoje povjerenje.

U okviru prodaje trenutno je realizovano više od 60% stambenih jedinica, a planirano useljenje je 01.04.2015. godine.

Za više informacija posjetite www.delinginvest.ba.