{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Jačanje partnerskih odnosa bh. organizacija i talijanskih partnera

F
23.4.2008. u 10:36
0
0
Jačanje partnerskih odnosa bh. organizacija i talijanskih partnera
0
Jačanje partnerskih odnosa bh. organizacija i talijanskih partnera
Na inicijativu Udruženja za poduzetništvo i posao LiNK iz Mostara, talijanske Regije Marche i talijanske organizacije "COSPE" u Malom Stonu u RH održan je trodnevni sastanak s ciljem jačanja partnerski odnosa bh. organizacija i talijanskih partnera te da se poboljša stanje u bh. gospodarstvu.
Na sastanku su sudjelovali predstavnici Sarajevske razvojne agencije (SERDA) iz Sarajeva, Udruženje TALDI-a iz Tuzle, BSC-a iz Zenice, LiNK-a iz Mostara, te talijanskih partnerskih organizacija i institucija.

Svaka od tih organizacija predstavila je vlastite projektne ideje, koje su analizirane i prilagođene zajedničkom projektu, koji će ova mreža aplicirati prema proračuna Ministarstva vanjskih poslova Italije.

Tijekom sastanka razgovarano je i o unapređenju poslovnog ambijenta, korporativnoj socijalnoj odgovornost poduzeća, nezaposlenost te konkurentnost malih i srednjih poduzeća.

Također, razmatrane se projektne ideje koje se uklapaju u dokument pod nazivom "Stanje razvijenosti i prijedlog mjera za rast i razvoj MSP-a u FBIH", koji je objavilo Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta.

Pomoćnik ministra razvoja, poduzetništva i obrta FBiH Zdravko Čerović
pozvao je sve organizacije koje su nazočile sastanku da se jave s kvalitetnim projektima za poticajna sredstva za 2008. godinu.

Riječ je o osam milijuna maraka sredstava za poticaj malim i srednjim poduzećima, obrtničkim komorama i udruženjima, kao i drugim privrednim subjektima u FBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: