Orbico Beauty
6

Izvučeni dobitnici nagradne igre "Za ljepotu kupuj, u Novu godinu s Twingom otputuj“

Klix.ba
(Foto: K.S./Klix.ba)
U toku mjeseca decembra, uz kupovinu Orbico Beauty brendova (DECO - Max Factor, Bourjois, Deborah, Pupa, Debby, Lifestyle parfema – Bruno Banani, Women's secret, Antonio Banderas, Naomi Campbell, Shakira, James Bond, Gabriella Sabatini, Betty Barclay, Benneton) u iznosu od 20 KM i više, kupci u CM poslovnicama su imali priliku učestvovati u nagradnoj igri, gdje je glavna nagradna automobil Twingo crvene boje.

Uz svaki račun u iznosu od 20 KM i više potrošači imaju priliku učestvovati u nagradnoj igri. Popunjavaju listić sa svojim ličnim podacima (ime i prezime, adresa stanovanja, grad i kontakt telefon) i ubacuju u kutiju, te na taj način odmah ostvaraju pravo učešća u nagradnoj igri.

U subotu je u TC Importanne, Zmaja od Bosne 7, u Sarajevu održano je svečano izvlačenje sretnog dobitnika za nagradnu igru "Za ljepotu kupuj, u Novu godinu s Twingom otputuj“.

Komisija za izbor sretnog dobitnika je bila sastavljena od 2 predstavnika CM - Cosmetic Market kompanije i 2 predstavnika Orbico Beauty kompanije.

Najsretniji dobitnik Renault Twingo automobila u crvenoj boji je Almir Čajo iz Turbeta.

Izvučeno je još 20 sretnih dobitnika, koji su osvojili vrijedne poklon pakete brendova koje zastupa Orbico Beauty kompanija. Čestitamo svim dobitnicima i hvala na učešću!