Sarajevo-x.com vas nagrađuje
0

Izvučena tri sretna dobitnika CPE edukacija

Sarajevo-x.com
Povodom otvaranja Centra za poslovnu edukaciju Sarajevo, CPE i Sarajevo-x.com organizovali su nagradnu igru u okviru koje su dodijeljene tri besplatne edukacije po izboru sretnih dobitnika. Od velikog broja prijava metodom slučajnog odabira izvučeni su sretni dobitnici: Alma Kapidžić iz Sarajeva, Belma Ovčina iz Tuzle i Nedim Vreto iz Sarajeva.

Dobitnici nagrada će se, po vlastitom izboru, moći opredijeliti za bilo koji kurs iz ponude CPE Sarajevo i Tuzla: opći i poslovni engleski jezik, program poslovno informatičkog osposobljavanja ili program grafičkog i web dizajna. Svi ostali učesnici svojom prijavom na nagradnu igru stekli su pravo na 10% popusta prilikom upisa u CPE Sarajevo i CPE Tuzla. Nagradni popust vrijedi do 31. decembra 2009. godine.

CPE obezbjeđuje ekspertizu i resurse neophodne za potpunu realizaciju obrazovnih ciljeva svojih klijenata. Programi su kreirani tako da pruže znanja koja su korisna i primjenjiva u stvarnom svijetu i svakodnevnom poslovanju. Dugogodišnje iskustvo u edukaciji, fakultetske diplome, zvanja magistra i međunarodni certifikati garantuju da CPE predavači znaju kako da na interesantan način prenesu svoje znanje. CPE kombinuje različite metode edukacije, od neophodnih teoretskih nastavnih cjelina, preko rada na praktičnim zadacima, do interaktivnih i diskusionih radionica, seminarskih radova, prezentacija i snalaženja u praktičnim problematičnim situacijama.

Svi zainteresovani su pozvani da ih posjete, testiraju svoje znanje i odaberu neki od kurseva iz bogate ponude. CPE centri nalaze se u Sarajevu, ulica Muhameda Kantardžića 5/3 (zgrada Svjetlosti) i Tuzli, Trg slobode 16 (BIT Centar).