biznis
0

Izvučen treći dobitnik iPad-a u nagradnoj igri Raiffeisen banke

Klix.ba
U nagradnoj igri Raiffeisen banke pod nazivom "Samo tri klika za iPad se pika" izvučen je i treći od šest dobitnika iPad2 tablet računara. Dobitnik ove vrijedne nagrade je Nudžejma Salihagić iz Sarajeva.

"Sretnoj dobitnici čestitamo, a ostale učesnike nagradne igre, koji su svoje obaveze plaćanja odlučili završavati brže, lakše, jednostavnije i povoljnije, bez dolaska u banku, koristeći internet bankarstvo, ohrabrujemo da tako nastave, jer baš oni mogu dobiti naredni iPad2 tablet računar", izjavio je Karlheinz Dobnigg, zamjenik direktora Raiffeisen banke, i dodao da svijest građana o prednostima korištenja internet bankarstva raste te da sve više klijenata Banke koristi usluge Raiffeisen Direkt Net i Raiffeisen NET via SMS.

Podsjećamo, riječ je o nagradnoj igri u kojoj mogu učestvovati postojeći, ali i novi korisnici internet bankarstva za fizičke osobe. Svi klijenti koji uslugu internet bankarstva koriste za obavljanje svojih redovnih plaćanja, uz uslov da minimalno jednom mjesečno, tri mjeseca uzastopno, naprave transakciju, automatski učestvuju u mjesečnom izvlačenju i imaju mogućnost osvajanja iPad tablet računara.

Također, novih 1.500 korisnika usluge internet bankarstva, koji to postanu u periodu trajanja nagradne igre, do 30.09.2012., Raiffeisen banka nagrađuje mini USB stickom. Sve što je potrebno jeste da se klijent prijavi za ovu uslugu i napravi svoju prvu transakciju putem internet bankarstva, nakon čega osvaja nagradu i dobija je putem pošte. Navedeni klijenti također imaju mogućnost učešća i osvajanja glavne nagrade, iPad-a.

Izvlačenje četvrtog dobitnika iPad2 tablet računara zakazano je za 15. august, a mini USB stickovi se dodjeljuju do kraja septembra ili do isteka zaliha.

Više informacija o nagradnoj igri građani mogu pronaći na web i Facebook stranici Raiffeisen banke.