{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izvanredna MBA jača Vašu karijeru – šta pravi razliku?

S
8.10.2007. u 11:33
0
0
Izvanredna MBA jača Vašu karijeru – šta pravi razliku?
0
Izvanredna MBA jača Vašu karijeru – šta pravi razliku?
Bilo koja MBA može Vam pomoći u karijeri, ali izvanredna MBA sa vrhunskim profesorima i međunarodnim učesnicima dat će Vam sve što je potrebno da se uspješno snalazite u budućim izazazovima. Na IEDC-ovoj školi za menadžment na Bledu, u posljednje 22 godine školovane su međunarodne vođe iz Bosne i više od 60 drugih zemalja.
Pročitajte više da bi ste saznali kako će IEDC napraviti istinsku razliku za Vašu karijeru sa izvrsnim profesorima i poslušajte šta međunarodni učesnici imaju reći o pohađanju MBA. Za bolji uvid u rukovodstvo MBA i druge programe, možete se susresti sa predstavnicima IEDC-a u Sarajevu 23. oktobra, detalji se mogu pročitati na stranici www.iedc.si

IEDC ima svoje vlastite talente, školovane na Harvardu, Stanfordu, Kellogg Business School, IMD, INSEAD i London School of Economics, i više od 50 renomiranih gostujućih profesora, od kojih su mnogi sa najboljih Evropskih i Sjeverno-Američkih poslovnih škola. Ova međunarodna raznolikost donosi u učionicu pravo životno uvažavanje različitih kultura i percepcija. Bliska saradnja sa brojnim lokalnim i međunarodnim savjetnicima za menadžment doprinosi uspješnom povezivanju i interakciji teorije i prakse suvremenog menadžmenta.

Luca Maiarelli, Plastal S.p.A., Italija, EMBA 2006-07

Nakon provedene tri godine u Kini, uspostavljanja zajedničkog ulaganja (joint-venture), shvaćam dodatnu vrijednost rukovoditelja MBA. U predivnoj okolini i okruženi zanimljivim ljudima naučite biti učinkoviti i sažeti u industrijskoj evaluaciji i menadžmentu. Međunarodni fakultet kombinira klasično i moderno znanje i iskustvo i alate sa blagim empatijskim vještinama koji su često zaboravljeni. Posljednje dostignuće (“State-of-the-art”) čini se kao dobra riječ da bi se sažeo ovaj koncept.
Luca Maiarelli, Plastal S.p.A., Italija, EMBA 2006-07

Izvanredno učenje sa svjetki poznatim profesorima – Mearketing menadžment

Joe M. Pons živi u Barseloni u Španiji, gdje je osnovao i trenutno je predsjednik AXIOMA Merketing Consultants, kompanije specijalizirane za strateške marketing projekte i trening i izvršne razvojne aspekte koje običnio idu ruku uz ruku sa usmjeravanjem aktivnosti klijenta. 14 godina bio je professor marketinga na IESE International Graduate School of Management u Barseloni. Njegov trenutni konsalting aganžman fokusira se na prodaji i marketing organizacijama sa promjenjivim strateškim prioritetima poboljšanja među-funkcionalne koordinacije kao mehanizma većih tržišnih orijentacija i kriterij međunarodne tržišne selekcije. Radio je kao savjetnik za Henkel, Electolux, Deutsche Bank, Telefonica, ABN Amro Bank, BBVA i Bertelsmann.

IEDC- Bled School of Management (IEDC-Bled škola za menadžment)

Bled School of Management (IEDC-Bled škola za menadžment), Slovenija

- više od 3.000 učesnika godišnje, više od 70% međunarodnih
svjetski poznatih predavača iz najbljih poslovnih škola Evrope i Sjeverne Amerike
- međunarodni akreditirani programi
- najveća poslovna mreža u regiji
- stvari naučene danas mogu se iskoristiti sutra u stvarnom životu

Izvršno MBA informacijsko zasjedanje

Pozivamo Vas da nam se pridružite u Holiday Inn-u u Sarajevu, 23. oktobra na kratkom informacijskom zasjedanju. Također ćete imati priliku da razgovarate sa MBA učesnicima iz Bosne. Više detalja i registraciju možete naći na našoj početnoj stranici: http://www.iedc.si/campaigns/05/.

Radujemo se skorom susretu!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: