BHRT objavio poziv
281

Iznajmljuje se prostor u objektu tornja Hum u Sarajevu, pogodan za ugostiteljstvo

Klix.ba
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Radio-televizija Bosne i Hercegovine (BHRT) objavila je javni poziv svim zainteresovanim licima za zakup poslovnog prostora u objektu Antenskog tornja "Hum" u Sarajevu.
"Poslovni prostor je dvoetažan i nalazi se na III i IV spratu objekta Antenskog tornja Hum na brdu Hum, Općina Novo Sarajevo, sa otvorenim pogledom na grad Sarajevo, ukupne površine 482,15m2 (etažno 272,00 m2 + 210,15m2) namijenjen za obavljanje ugostiteljske djelatnosti", piše u javnom pozivu.

Zainteresovana lica u prijavi trebaju iskazati svoj interes, tehničke zahtjeve te dati okvirnu finansijsku neobavezujuću ponudu za zakup oglašenog prostora, a pravo učešća na ovom javnom pozivu imaju sve zainteresovane pravne i fizičke osobe.

Prijave se mogu podnijeti u roku od petnaest dana od dana objavljivanja javnog poziva (5. decembar 2018. godine). Prijava treba da sadrži ime i prezime, odnosno naziv i sjedište podnosioca, kontakt telefon, nedvosmisleno iskazan interes za zakup oglašenog poslovnog prostora sa okvirnom finansijskom neobavezujućom ponudom iznosa zakupnine na mjesečnom nivou, te eventualno vlastite tehničke zahtjeve.

Kompletan sadržaj javnog poziva možete pročitati ovdje.