Promo
336

IuteCredit BH otvorio svoju prvu poslovnicu u Sarajevu

Foto: H. M./Klix.ba
(Foto: H. M./Klix.ba)
Mikrokreditno društvo IuteCredit BH d.o.o. Sarajevo je od danas započelo sa radom i u FBiH.

IuteCredit BH je mikrokreditno društvo koje pruža inovativne potrošačke kredite namijenjene fizičkim licima, a u FBiH posluje kao kćerka kompanija međunarodne korporacije IuteCredit Europe AS, sa sjedištem u Tallinnu, Estonija.

"U svom radu s korisnicima, MKD IuteCredit se oslanja na revolucionarne aplikativne software koji su u stanju na siguran i brz način obrađivati i upravljati podacima korisnika, te maksimalno skratiti potrebno vrijeme za odgovor korisniku, na njegovo izuzetno zadovoljstvo", kazala je Vilma Tunjić-Juzbašić, generalna direktorica IuteCredit BH.

"Misija IuteCredit BH tima je da nadmaši očekivanja svojih korisnika i osigura da njihovo iskustvo u osobnim finansijama uz IuteCredit bude udobno, privlačno i najbrže moguće", istakao je Alem Bešović, izvršni direktor IuteCredit BH.

MKD IuteCredit BH vam nudi brz i efikasan način beskamatnog finansiranja na prvu pozajmicu u iznosu do čak 600 KM. Sve što trebate jeste par minuta kako bi ispunili vašu online aplikaciju, dok odgovor možete očekivati u roku od 30 minuta.

Za sada aplicirati možete iz udobnosti vašeg doma, ili posjetiti prvu IuteCredit BH poslovnicu u Sarajevu, koja se nalazi na Dobrinji u ulici Hamdije Kapidžića br. 1-2 (Bulevar Branilaca Dobrinje), Općina Novi Grad, Sarajevo. Za više informacija možete posjetiti njihovu web stranicu www.iutecredit.ba ili ih kontaktirati na broj +387 33 257 666.