Prijavite se odmah
1

ITAcademy slavi rođendan: Poklanjaju 35% popusta i bonus paket za besplatno usavršavanje

ITAcademy
ITAcademy
Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj rođendan organizuje nešto drugačiju proslavu.

U rođendanskoj sedmici, ITAcademy poklanja preko 35% popusta na školarinu, a svi vi koji se prijavite do petka, 14. juna, dobijate i bonus paket koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa besplatno nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba. Neograničen broj puta.

Tehnologija se stalno razvija i mijenja tako da ITAcademy svake godine ažurira plan i program kako bi svojim polaznicima omogućila pristup najnovijim kursevima. Sada imate priliku potpuno besplatno dobiti sve kurseve za vaš smjer koji će se tek pojaviti u budućnosti, nakon vašeg školovanja. Zahvaljujući ovako jedinstvenoj prilici, možete biti sigurni da vaše znanje nikada neće zastarijeti, a da će se vaša investicija dugoročno i višestruko isplatiti.

Ipak, broj upisanih po rođendanskim uslovima je ograničen, zato požurite i što prije rezervišite svoje mjesto. Više informacija o tome kako da preuzmete poklon od ITAcademy saznajte putem ovog linka.

Najbrži put za dobijanje odlično plaćenog posla u IT sektoru

Školovanje na ITAcademy namijenjeno je svima koji žele da ostvare uspjeh i steknu praktična znanja i vještine koji će im osigurati visokoprofitabilnu IT karijeru.

Na ITAcademy imate mogućnost da se usavršite za neku od šest glavnih IT oblasti: programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija. Za koju god od ovih oblasti se odlučite, dovoljno vam je samo od 9 do 12 mjeseci da postanete stručni za rad u IT sektoru, bez obzira na nivo vašeg prethodnog znanja.

Program ITAcademy zvanično je ovlašten od Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite i vodećih svjetskih IT certifikacionih programa, pa nakon školovanja polaznici imaju mogućnost da besplatno steknu neke od najpriznatijih svjetskih IT certifikata koji im obezbjeđuju zaposlenje na najplaćenijm pozicijama današnjice – Microsoft, Adobe, Autodesk, Oracle, Linux Professional Institute, Cisco, CompTIA, Unity, ISTQB, Python Institute samo su neki od njih.

Praktična znanja i najtraženije IT vještine na ITAcademy možete steći na način koji je u skladu sa vašim afinitetima: tradicionalnim putem, prateći predavanja u najmodernijim učionicama uz rad sa vrhunskim predavačima, ili preko interneta, učenjem na daljinu, iz bilo kog grada i zemlje, putem najsavremenije Distance Learning platforme. Pritom, online polaznici prate sva predavanja, čitaju materijale, rješavaju testove i zadatke, rade direktno sa profesorima – kao da su u učionici.

Nekadašnji polaznici ITAcademy već uveliko rade najperspektivnije poslove i zarađuju visoke i sigurne plate. Za samo od 9 do 12 mjeseci to možete i vi – potrebno je samo da se prijavite na vrijeme i postanete dio 18 generacije ITAcademy polaznika.

Sada je odličan trenutak da zakoračite u IT industriju

Prema očekivanjima kod nas i u svijetu, IT sektor se nalazi pred novom fazom rasta. Naime, prošlogodišnji bum koji su vještačka inteligencija i mašinsko učenje napravili u brojnim industrijama, od automobilske do medicinske, dovode do sve veće potražnje za stručnjacima u ovoj oblasti: prema relevantnim očekivanjima, u narednih pet godina najtraženija bi trebalo da budu zanimanja koja se tiču rada sa AI-jem i ML-om.

U IT sektoru u BiH trenutno radi više od 11.000 ljudi, a želja je da broj zaposlenih dosegne 20.000 u skorijem periodu, kao i da se prihodi udvostruče. Opšte je mišljenje da je IT sektor u BiH generator inovacija i razvoja. Shodno tome, u posljednjih nekoliko godina on je zabilježio rast od oko 25%.

Osim što su plate u ovom sektoru primamljive i iznose oko 3.607 BAM, mnogi programeri, dizajneri, data analitičari i drugi imaju luksuz da budžet uvećavaju radeći kao freelanceri za klijente širom svijeta. Uz to, čak 58% stručnjaka u regionu ima mogućnost da radi na daljinu, dok njih 66% uživa u beneficiji fleksibilnog radnog vremena.

Prema tome, svi oni koji razmišljaju o ulasku u ovu profitabilnu oblast, trebalo bi da znaju da je sada pravo vrijeme.

ITAcademy
ITAcademy

Školovanje kakvo ne pruža nijedna druga ustanova

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi i resursi koji vam pomažu da ostvarite uspješnu karijeru.

Radno iskustvo odmah po završetku: Polaznici koji se istaknu svojim rezultatima imaju šansu da dobiju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih kompanija na tržištu. Uz to, Centar za razvoj karijere će vam pružiti profesionalnu pomoć u istraživanju najboljih opcija za vašu buduću IT karijeru, kao i u traženju posla nakon školovanja: od stručne pomoći u kreiranju CV-ja, preko pripreme za intervjue, do povezivanja sa kompanijama iz cijelog regiona.

Izgrađen portfolio već u toku školovanja: ITAcademy je jedna od rijetkih edukativnih ustanova koja vam omogućava da već tokom školovanja steknete neophodno radno iskustvo putem besplatnih edukativnih programa kao što su LINK Apprentice Program i IT Practice Center. Sve što naučite imaćete prilike da primijenite na realnim IT projektima i tako izgradite bogat GitHub/Behance portfolio. Takođe, steći ćete znanje kako da napravite atraktivan profil na freelance platformama, pregovarate sa klijentima i dobijete unosne projekte.

Predavači sa iskustvom: Na ITAcademy učite od najboljih! Svi predavači imaju višegodišnju uspješnu karijeru u IT-ju i bogato predavačko iskustvo.

100% zagarantovano zadovoljstvo: Ukoliko 12 mjeseci nakon kompletiranog školovanja ne pronađete posao, dobijate potpuno besplatno bilo koji od preostalih online edukativnih programa.

Besplatno usavršavanje stranih jezika: Za uspješnu karijeru i mogućnost zaposlenja u inostranim kompanijama, ITAcademy vam obezbjeđuje i besplatno usavršavanje engleskog i njemačkog jezika.

Personal Development Program: Ovaj jedinstveni trening omogućava vam usavršavanje takozvanih "mekih vještina" kao što su komunikacija, timski rad, pregovaranje, organizacija i drugih koje će vas izdvojiti od konkurencije i omogućiti karijeru iz snova. Također, od kandidata koji dođu do drugog nivoa intervjua za posao u uglednim IT kompanijama, odmah nakon tehničkog dijela, očekuje se posjedovanje ovih vještina. Drugim riječima, ovaj program povećava vaše šanse za zaposlenje.

Besplatna Android i iOS aplikacija: Putem ITAcademy Android i iOS aplikacije moći ćete da učite gdje god da se nalazite.

Ovo su samo neke od dodatnih beneficija koje školovanjem na ITAcademy dobijate potpuno besplatno, kliknite ovdje i saznajte koje vas sve pogodnosti očekuju.

Preuzmite svoj poklon za sigurnu budućnost i postanite dio 18. generacije ITAcademy polaznika

Podsjećamo – rođendanska akcija ITAcademy traje od 10. do 14. juna. Ukoliko i vi želite da sljedeće godine zarađujete na najplaćenijim IT poslovima, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust od preko 35% na školarinu i po značajno povoljnijim uslovima postanite vrhunski IT stručnjak. Uz to, BONUS paket koji dobijate u toku ove akcije obezbijediti će vam najsavremeniju edukaciju za cijeli život.

Broj mjesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte – odmah se prijavite i osigurajte sebi uspješnu budućnost.