{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


iStudio promijenio ime u Degordian

19.3.2014. u 13:17
0
10
iStudio promijenio ime u Degordian
0
Full service digitalna agencija iSTUDIO je jučer u Vintage Industrial Baru održala event za svoje klijente, medije i sve prijatelje kako bi objasnili razloge ulaska u rebranding, predstavili nove usluge i svoje ciljeve za ovu godinu te ono najbitnije, službeno objavili svoje novo ime i vizuelni identitet.


Prije otprilike šest mjeseci ova full service digitalna agencija je odlučila pokrenuti rebranding proces u saradnji s Brandoctorom, kreativnom agencijom usko specijaliziranom na području izgradnje brendova koja im je izradila cijeli vizuelni identitet, strategiju i novo ime. Nakon nekoliko mjeseci vrijednog rada, odlučeno je, novo ime agencije će biti - Degordian.Na ovaj veliki korak Daniel Ackermann i Tomislav Grubišić, direktori Degordiana, odlučili su se iz više razloga. Prije četiri godine ni sami nisu sanjali da će njihova firma u tako kratkom roku imati preko 60 zaposlenih i širiti se inozemno tolikom brzinom. Među glavnim razlozima ulaska u rebranding bitno je izdvojiti - nedostupnu .com domenu, povezivanje imena iSTUDIO s različitim proizvodima i uslugama kojima se ova agencija ne bavi te povezivanje s Appleom. Kako se šire inozemno, agenciji je jako bila bitna .com domena kako klijenti ne bi krivo percipirali brand. Također, postoji niz inozemnih firmi pod imenom iSTUDIO koje se bave prodajom različitih usluga.

"Kada smo Daniel i ja osnivali firmu, nismo ni sanjali da ćemo u manje od četiri godine imati više od 60 zaposlenih. Rebranding je najveći događaj za nas od osnutka firme. Sada imamo sve; ljude, znanje i novi identitet koji će nam pomoći da još brže napredujemo i da se lakše pozicioniramo na globalnom tržištu. No, ono najbitnije, iako smo promijenili ime i vizuelni identitet, naš duh će uvijek ostati isti", kazao je Grubišić.Ime sa sobom nosi simboliku poznatog Gordijskog čvora kojeg prema legendi niko stoljećima nije mogao odvezati.

Rebranding ne donosi sa sobom samo novo ime već i niz novosti. Firma se usavršila na svim razinama i od sada klijentima nudi full service digitalne usluge. Kao što je i poznato, uz središnji ured u Zagrebu, Degordian ima podružnice i u Beogradu i Mostaru. Do kraja ove godine mogli bi imati do čak tri nova ureda, a jedan od njih je već u finalnoj fazi pregovora pa bi Degordian uskoro mogao dobiti svoju treću podružnicu. Uz širenja dolaze i nova zapošljavanja. Trenutno imaju 13 otvorenih pozicija, a do kraja godine planiraju otvoriti preko 20 novih radnih mjesta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: