biznis
0

Ismet Kapo izabran za menadžera godine

Sarajevo-x.com
Ismet Kapo, generalni direktor kompanije Vermont, na sinoć održanom Izboru automobila godine BiH za 2009. godinu proglašen je menadžerom godine.

Izbor je organizovalo Udruženje automobilskih novinara, a svečano uručenje nagrada održano je u Centru za djecu i omladinu u Sarajevu. Stručni žiri, sastavljen od eminentnih novinara i predstavnika medija koji prate automobilsku industriju, izabrao je Ismeta Kapu, generalnog direktora kompanije Vermont koja je generalni distributer i uvoznik Peugeot proizvoda za BiH, kao pobjednika u kategoriji "Manager 2009. godine“.

"Ponosan sam na laskavu titulu koja mi je dodijeljena, ali ujedno želim i da istaknem da ona predstavlja priznanje cijelom Peugeot timu u BiH, jer smo zajedničkim svakodnevnim radom u prošloj godini, osluškivanjem potreba i mogućnosti tržišta, našu ponudu i usluge prilagođavali našim kupcima i ljubiteljima Peugeot vozila čime smo uspjeli da ojačamo tržišnu poziciju ovog brenda u BiH. I u 2009. godini Peugeot će biti inovativan, atraktivan i fleksibilan, i trudićemo se da u što većoj mjeri opravdamo povjerenje naših kupaca“, istakao je Kapo.