IQOS 3 DUO nakon globalnog lansiranja stigao i u BiH

IQOS 3 DUO nakon globalnog lansiranja stigao i u BiH
164
D. B.
7.11.2019. u 21:47
0
komentara
164

dijeljenja
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Kompanija Philip Morris BH večeras je predstavila IQOS 3 Duo, najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uređaja, koji je nakon globalnog lansiranja, stigao i na bh. tržište. BiH je među prvim zemljama Evrope u kojima je ovaj najnoviji proizvod dostupan.
U sjajnoj atmosferi Brew Imperial Society u Sarajevu, u društvu brojnih prijatelja i poslovnih saradnika kompanije, predstavljen je IQOS 3 DUO, a poznati bh. glumac Moamer Kasumović je podijelio i svoja iskustva prelaska na IQOS s okupljenima. Da večer bude nezaboravna za sve one koji su prisustvovali događaju, a slavili su rođendan baš na datum lansiranja najnovijeg IQOS proizvoda, pobrinuo se Philip Morris BH, koji je svakom takvom posjetiocu uručio prigodan poklon.

Srđan Lazović, generalni direktor kompanije Philip Morris za BiH i Crnu Goru, zahvalio se prisutnima na dolasku, ali i na povjerenju koje su ukazali kompaniji do sada.

"Dolazak IQOS 3 DUO potvrđuje našu posvećenost da stalno i bez prestanka investiramo u razvoj i komercijalizaciju proizvoda koji u osnovi imaju nauku i tako pomognemo milionima odraslih pušača da ukoliko ne mogu da ostave cigarete odaberu bolju alternativu. IQOS 3 DUO u sebi sadrži najbrži i najmoćniji grijač u čitavoj IQOS porodici, i omogućava dva uzastopna korištenja bez potrebe da se puni, dok je sam punjač puno brži od trenutno postojećih“, izjavio je Lazović.

Kompanija je u posljednjih petnaestak godina uložila više od šest milijardi američkih dolara u naučna istraživanja, razvoj i komercijalizaciju bezdimnih proizvoda na kojima je radilo više od 400 vodećih naučnika sa ciljem da do 2025. godine najmanje 40 miliona pušača, ukoliko ne prestanu pušiti, pređu na manje štetnu opciju od cigareta.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.