PROMO
0

iPhone 11, iPhone 12 i MacBook Air po promo cijenama u AT Storeu

Autorizirani Apple Reseller AT Store počeo je sa promo ponudom za iPhone 11, iPhone 12, iPhone 12 mini i supermoćni MacBook Air sa Apple M1 čipom.

"Apple proizvodi imaju savršen dizajn i intuitivan sistem upravljanja. To ih čini najboljim alatom za sve zaposlenike. Svojim kupcima smo omogućili supermoćni MacBook Air sa Apple M1 čipom po nevjerovatnoj promo cijeni od 2.299 KM. Uštedite 500 KM i kupite najmoćniji prijenosni računar. Ponuda traje do 29.07.2021”, izjavili su iz AT Storea.

Kupovinom Mac računara svaki kupac dobija stručnu podršku za izradu Apple ID računa, instalaciju neophodnih programa za posao i školu i upoznavanje sa novim sistemom rada.

Sada je idealno vrijeme za kupovinu iPhonea 11. Cijena je za svačiji džep. iPhone 11 kupite za 1.349 KM i možete uštedjeti 450 KM. Dobijate dvije godine garancije, besplatnu dostavu širom BiH, migraciju podataka i savršeno iskustvo kupovine. Preporuka za svaki iPhone je Apple 20W USB-C power adapter, zaštitno staklo i kvalitetna futrola. Uz svaki iPhone na promo ponudi možete iskorisiti popust na Apple EarPods slušalice. Cijena sada iznosi 69 KM.

Još jedna magična ponuda koju preporučujemo, ako želite uštedjeti 370 KM. iPhone 12 sada košta 1.779 KM. Iskoristite i mogućnost plaćanja na rate kreditnim karticama. Plaćanje na rate može izvršiti i online i za 24h možete očekivati dostavu na adresu.

"Pripremili smo i mini cijenu za iPhone mini dimezija. iPhone 12 mini sada košta 1.559 KM i možete iskoristiti uštedu od 370 KM. Garancija traje dvije godine. Posjetite nas u Alta Shopping centru u Sarajevu i Delta Shopping centru u Banjoj Luci", dodali su iz AT Storea.

"Banja Luka je prije dvije godine postala bogatija za Apple autoriziranu trgovinu AT Store u shopping centru Delta Planet i otvorila svoja vrata pravim ljubiteljima Apple proizvoda. Veliki prostor krasi posebno osmišljen koncept naše trgovine, gdje možete pogledate sve Apple proizvode i dodatke prije nego se odlučite na kupovinu. Naše osoblje vam je uvijek na usluzi i možemo vam pomoći koji Apple proizvod odabrati. I za profesonalne korisnike ćemo pružiti najbolji savjet", poručuju iz AT Storea.

Najlakši način da nađete stvari.

Preporuka naših stručnjaka je dodatak koji će vam olakšati pronalazak stvari.

AirTag je super lagan način za praćenje vaših stvari. Pričvrstite jedan na ključeve, a drugi stavite u ruksak. I upravo tako, oni su vam na radaru u aplikaciji Find My, gdje također možete pratiti svoje Apple uređaje. Dostupan je u AT Storeu.

Sami birate kako plaćate

Plaćanje možete vršiti gotovinski ili na rate putem kreditnih kartica. Prilikom plaćanja koristite kartice Raiffeisen, UniCredit, Intesa Sanpaolo ili NLB banke. U AT Storeu možete platiti i online na rate za sve korisnike UniCredit banke. Ukoliko želite plaćati na rate i niste u stalnom radnom odnosu, preporučujemo brzo apliciranje za kredit na IuteCredit.ba.

AT Store je mjesto gdje možete kupiti originalne Apple dodatke i opremu, novi AirTag za iPhone i druge dodatke. Originalnu opremu za Apple proizvode kupujete u autoriziranim Apple trgovinama, preporuka je stručnjaka iz AT Storea.

Kontaktirajte korisničku podršku putem brojeva: +387 33 956 188 i +387 51 963 788.

Promo pogledajte na www.atstore.ba