Novogradnja
60

Promo / Stanovi savremenog dizajna u naselju Vrtovi Riverine

Rezidencijalno naselje Vrtovi Riverine (Sarajevo, Ilidža) nalazi se u mirnoj sredini, okruženo je zelenim površinama i sa sadržajima koji stanarima omogućavaju neometani odmor, zabavu i rekreaciju.

U modernom dizajnu i kvalitetnoj izgradnji ogledaju se aktuelni trendovi životnog stila.

Svi stanari novoizgrađenih objekata imaju pristup raznovrsnim sadržajima poput modernog dječijeg parka, krovne terase sa roštiljima, lounge garniturama i opremljenom teretanom u svakoj novoizgrađenoj zgradi, u kojim stanari mogu uživati bez dodatnih naknada.

Stanovi su dizajnirani na način da je pametno iskorištena površina, čime je kupcima data stvarna vrijednost za uloženi novac. Radi dodatnog komfora, svi stanovi, bez obzira na površinu, imaju prostrane balkone i vešeraj-korisnu prostoriju.

Funkcionalni i praktični stanovi u zgradi Vila Dalia već su več uknjiženi i odmah useljivi, a za nekolicinu najbržih kupaca imamo u ponudi stanove u rasponu od 41,7 do 89,15 m2. Cijena stana uključuje PDV, notarsku obradu Ugovora i sve priključke, a počinje već od 1.900KM/m2.

Za više informacija, zainteresovani mogu kontaktirati ljubazno osoblje na: Telefon: +387 33 761 777 [email protected] www.vrtoviriverine.ba