Investicije
5

Sparkasse Bank otvorila novi regionalni centar u Tuzli vrijedan preko 3 miliona KM

Klix.ba
Sparkasse Bank danas je svečano otvorila novu zgradu svoje filijale u Tuzli u koju je investirala preko 3 miliona KM.

Otvaranje novog prostora su, u prisustvu brojnih klijenata i partnera banke, presijecanjem vrpce ozvaničili direktor Sparkasse Bank Sanel Kusturica, premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić te gradonačelnik Grada Tuzla Jasmin Imamović.

Gradonačelnik Imamović i premijer Gutić, u svojim obraćanjima su izrazili zadovoljstvo što Sparkasse Bank ovom investicijom i svojim poslovnim aktivnostima značajno doprinosi razvoju tuzlanske regije.

Direktor Sparkasse Bank Sanel Kusturica je u svom obraćanju istakao: "Sparkasse Bank je u proteklim godinama bila sigurno jedna od najaktivnijih banaka na tržištu. Na teritoriji koji pokriva naš regionalni centar Tuzla, generisan je jedan veliki dio ovog poslovnog uspjeha."

Ovim povodom smo za sve naše postojeće, ali i nove klijente, pripremili posebne akcijske pogodnosti. U sklopu akcije koja će trajati do 31.januara, 2016. godine, klijentima će biti na raspolaganju nenamjenski kredit uz fiksnu kamatu i fiksnu ratu i stambeni kredit sa grejs periodom i najdužim rokovima otplate. Posebno ističemo Shop&Fun karticu koja je u akciji bez naknade za izdavanje, i pakete proizvoda bez naknade za vođenje za prva tri mjeseca.

Udruženju građana oštećenog vida Tuzla ovom prilikom doniran su finansijska sredstva u iznosu od 2.000,00 KM.