Investicije
1.8k

Sarajevo je dobilo novi luksuzni hotel Malak Regency

U Sarajevu je ove jeseni zablistao novi luksuzni hotel Malak Regency, ovjenčan sa pet zvjezdica i smješten na Ilidži, u ulici Hrasnička cesta bb, nedaleko od Vrela Bosne.

Ovaj vrhunski i savremeni hotel u svojoj ponudi ima 174 luksuzne i komforne sobe i apartmana, raspoređene na sedam spratova. Moderan dizajn, elegancija i izvanredna udobnost te pažljivo odabrani detalji interijera impresionirat će i najzahtjevnije goste.

Iz uprave hotela ističu kako je uočeno da u Sarajevu postoji potreba za jednim ovakvim kompleksom i svim njegovim pratećim sadržajima. U izgradnju i opremanje hotela do sada je uloženo 30 miliona KM, uz učešće domaćih izvođača radova te dajući prednost domaćim proizvođačima prilikom opremanja kompletnog hotela.

Posjetiocima su na raspolaganju dva restorana: "Gourmet" - ekskluzivni a la carte restoran profinjenog ambijenta te "Bistro" - elegantan i relaksirajući restoran neformalnog ambijenta koji pruža opuštenu atmosferu sa pogledom na zelenu oazu Ilidže i sarajevske olimpijske planine. Za ugodno druženje s prijateljima i opuštanje nakon napornog dana, tu je i "Café Orient" - prostrana caffe slastičarna sa prekrasnom ljetnom terasom.

Wellness & spa centar Hotela Malak Regency nudi priliku za opuštanje u turskom hamamu ili sauni, rekreaciju u moderno opremljenoj teretani ili prostranom bazenu. Ekskluzivna wellness ponuda uključuje i masaže, tretmane za njegu lica i tijela, spa rituale i aranžmane te usluge personalnog trenera.

Posebna ponuda za organizaciju sastanaka, konferencija, sportskih događaja i zabava, izdvaja nas od konkurencije. Za aktivnosti tog tipa, na raspolaganju su Regency konferencijska sala (kapaciteta 120 gostiju, uz najsavremeniju audio i videoopremu te sa kabinama za simultano prevođenje) i jedinstvena Malak višenamjenska sala, (površine 800 m2 i kapaciteta do 500 gostiju), idealna za različite sportske manifestacije kao i događaje u velikom teatarskom stilu.

Za dodatne informacije o hotelu, posjetite web stranicu www.malakregency.com

Hotel Malak Regency dio je Malak grupacije, čiji su cilj investicije od koristi za društvo i državu, koje će biti pokretač novih prilika za zapošljavanje i razvoja Bosne i Hercegovine. Više informacija o grupaciji možete saznati na www.malak.ba