Investicije
16

Promo / Mostar u narednoj godini dobija dva luksuzna stambena objekta

Do aprila naredne godine Mostar će dobiti dva rezidencijalna stambena objekta, Cesar's Residence na samoj obali Neretve i Belvedere u blizini Pravoslavne crkve s prekrasnim pogledom na grad.

Oba projekta donose jedan novi koncept življenja definisan izrekom "ovdje se samo ne stanuje, ovdje se kvalitetno živi".

Edin Batlak, direktor Agency Plus iz Mostara, ovlašteni agent za prodaju nekretnina u novim projektima rezidencijalnog stanovanja u Mostaru, govorio je za naš portal o novom konceptu stanovanja u gradu na Neretvi.

"Koncept rezidencijalne stanogradnje je raširen u svijetu, a u našoj zemlji je na nekoliko projekata primijenjen u Sarajevu. Današnji tempo života ne ostavlja mnogo prostora poslovnom čovjeku da se posveti sebi, dobrom i zdravom životu, kvalitetnom stanovanju gdje će za sebe naći toliko potrebni mir i sve to ostvariti u živoj gradskoj jezgri. Ovi mostarski projekti svakom stanaru upravo pružaju mogućnost za ostvarenje želja, pored izvanrednih stanova, na raspolaganju imaju garaže, bazen, fitness i dvorište", kaže Batlak.

U Agency Plus kažu da je zainteresiranost kupaca za ove objekte iznad očekivanja, što potvrđuje da na tržištu postoji realna potreba i potražnja za ovakvim kvalitetom i prednosti ponuđenog načina življenja.

Belvedere
Belvedere

"Kupci prepoznaju da kupovinom stana u ovim objektima trajno rješavaju svoje stambeno pitanje, bez potrebe za naknadnim promjenama lokacije. Naš narod kaže da zdrav i sadržajan život nema cijenu te ukoliko vam se to i nudi onda je luksuz takvu šansu propustiti. Vlasnik ovakvog stana neće imati potrebu za vikendicom pa se time ostvaruje i ušteda u budžetu. Kao agent prodaje klijentima imam potrebu naglasiti da mi ne prodajemo stanove, već priliku za ugodan, zdrav i sadržajan život", kaže Edin Batlak.

Projekti su ime dobili zbog karaktera pa se tako jedan projekt zove Belvedere, a drugi Cesar's Residence.

"Belvedere odmah asocira na predivan panoramski pogled na Mostar, dok ime Cesar's Residence upućuje na carski visoki standard življenja pored vode. Po pitanju kvaliteta i udobnosti između ova dva projekta nema razlike, jedino što ih razlikuje jeste njihova lokacija", pojašnjava nam.

Aktuelne informacije o projektima Belvdere i Cesar's Residence dostupne su na stranicama Belvedere i Cesar's Residence.