Investicije
49

Jedinstvena novogradnja na Bjelavama, u centru Sarajeva

Ponosni smo jer smo u mogućnosti ponuditi vam potpuno novi način življenja u Sarajevu, atraktivne stanove stambenog objekta Talas na čarobnoj lokaciji Bjelave, ulica Provare.

Osmišljen kao vjerodostojan modernom dobu, stambeni objekat Talas sublimira sve tekovine današnjice, ali istovremeno poštuje vrijednosti zatečenog historijskog ambijenta. Od ostatka aktuelne stambene izgradnje u Bosni i Hercegovini izdvaja ga insistiranje na luksuzu opšteg izraza, kvalitetu obrade i materijala, kao i rješenjima eksterijera i eksterijerske opreme. Vlasnicima ovih luksuznih stanova biti će potrebno samo 5-10 minuta hoda do centra grada da bi uživali u blagodatima Baščaršije.

Prestižna lokacija omogućiti će vam da budete u centru gradskih zbivanja, ali i da, kad god to poželite, pronađete mir na Bjelavama, a to je tek jedna od brojnih pogodnosti.

Prizemlje zgrade i spratovi namijenjeni su isključivo stanovanju, dok je suteren namijenjen za parking mjesta sa pripadajućim ostavama. Na četiri stambene etaže raspoređeno je 11 stanova različite strukture i površine.

Najraskošniji stanovi smješteni su na posljednjem spratu zgrade i zasnovani kao penthouse. Koncepcijom stambenog objekta Talas, zasnovanog na najvišim standardima zapravo se kreira mjesto za život dostojno svoje lokacije, historije okruženja i impresivnih slika iz okoline.

Početak radova na izgradnji objekta bio je 16. 06.2014. Planirano useljenje u objekat je 01.04.2015. godine.

Za sve dodatne informacije molimo vas posjetite našu internet stranicu www.delinginvest.ba.